GGbaba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 297
Evet bu hafta instagram paylaşımları
Monitör açıklamasında 200hz resim 240hz 5070 hazır sistemde açıklamadaki ekran kartı gainward resim rog bile bile dolandırıcılık desem yeridir mesela monitörde resime aldandım geçtim siparişi sonra uğraş dur . Sende oku dikkat et al diyecek olan arkadaşlarada eyw dikkat etmek lazım ama yaw hırsızın hiç mi suçu yok .Evet bu hafta instagram paylaşımları
doğru söylüyorsunuz 240hz olan modeli amazondan aldım 1 haftadır göndermediler sonradan farketmesem hemen iptal edip burdan çekerdim.Monitör açıklamasında 200hz resim 240hz 5070 hazır sistemde açıklamadaki ekran kartı gainward resim rog bile bile dolandırıcılık desem yeridir mesela monitörde resime aldandım geçtim siparişi sonra uğraş dur . Sende oku dikkat et al diyecek olan arkadaşlarada eyw dikkat etmek lazım ama yaw hırsızın hiç mi suçu yok .
27 inc 4k mükemmel..![]()
Philips Evnia 27M2N3800A/00 27" 4K 160Hz - 320Hz FHD 0.5Ms FAST IPS Pivot Gaming Monitör - incehesap.com
Philips Evnia 27M2N3800A/00 27" 4K 160Hz - 320Hz FHD 0.5Ms FAST IPS Pivot Gaming Monitör fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Bu monitör hakkında bilgimiz var mı ?
paraf ve maximuma 3 taksit yapıyorbirde taksit yapsa varya alıncak çok şey varda neden taksit yapmıyor anlamıyorum.
evet 70 binlik bir sistem alsam ödemesi çok oluyor en az 6 taksit yapsa çok iyi olurdu.paraf ve maximuma 3 taksit yapıyor