Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

bu koltuğu kullanan var mıdır fiyatı iyi gibi ledler çok sırıtıyor ama fiyatı cazip geldi
zio warrior aragorn kullanıyorum . rahatlığı tatmin ediyor fakat plastik seslerini ve malzeme kalitesizliğini alıyorsunuz ama f/p bence rahat oldugu için

zio warrior aragorn kullanıyorum . rahatlığı tatmin ediyor fakat plastik seslerini ve malzeme kalitesizliğini alıyorsunuz ama f/p bence rahat oldugu için
fab v6 kullanıyordum ilk yıl iyiydi ikinci yıl bel ağrıtmaya başlayınca sattım bu daha alt bir ürün gibi

9070 XT'li sistem mantıklı mı? Hangi değişiklikleri yapmak mantıklı 7800x3d'ye yükseltsem hangi anakart, psu, cpu soğutucuyu seçmem gerekir?

mutfakta ki koltuk var şuan :kekw: iyi bir şey arıyorum bu arada fab v6 belimi ağrıtınca bıraktım
o kadar kötü değil hocam malzeme kalitesi zayıf ama rahatlık olarak gayet okey
Doğrudur görüntü berbat duruyordu. Fab v6 daha rahat, daha kaliteli gibi duruyor mesela. Bu koltuk işini de denemeden bilemiyorsun ve kişiden kişiye değişiyor olması dert doğrusu.

Doğrudur görüntü berbat duruyordu. Fab v6 daha rahat, daha kaliteli gibi duruyor mesela. Bu koltuk işini de denemeden bilemiyorsun ve kişiden kişiye değişiyor olması dert doğrusu.
fab v6 malzeme kalitesi olarak çok iyi koltuktu o konuda hiçbir sorun yaşamadım ama son zamanlarda belimi ağrıtmaya başlayınca değiştirme kararı aldım

evet kişidiyen kişiye değişmesi tat kaçırıyor v4 de kullandım onda belimde bi rahatsızlık hissettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,310
Üyeler
190,010
Son üye
InFlames159
Geri