UCUZUzu ve kaliteli bir direksiyon seti öneriniz var mıdır 9 10 bin civarlarda bütçem var.
ReisO bütçeye öyle uzun ömürlü bir şey beklemeyin. Ancak 10 yıllık 2. El G29 alabilirsiniz. Ya da para biriktirip adam gibi bir şey alırsınız.
Şekil A'daki gibi bir şey.
![]()
PXN V10 Ultra Direksiyon Seti
Güvenilir güç iletimi için havacılık sınıfı, yüksek dayanıklılığa sahip kayma halkası, uzun süreli ve yüksek yoğunluklu kullanım için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
hocamızın attığında ne kusur buldun?
Piyasadaki tüm direksiyon setlerini biliyorum. V99 iyi olsaydı onu önerirdim. Eski nesil dişli motorlu bir model. Bu bütçelere sadece önerdiğim modeli almanız gerekiyor diğerleri çöp.
V99'un yanında vites var ya o cazip gelmiştirhocamızın attığında ne kusur buldun?
Aynen hocam gidip oyuncaktan bozma setleri direksiyon diye alırsanız sıkıyor. Biz burda oyuncak önermiyoruz ama Simracing işine bile ufakfan girilebilecek setler öneriyoruz.Direksiyon seti alan bütün tanıdıklarım bir süre sonra oynamaktan sıkılıyordu bende aynı şekilde sıkılan bir arkadaştan alıp kullandım ve gerçektende bir süre sonra sıkıyor direksiyonla oyun oynamak.
valla çok haklısın ilk direksiyonum g29 du gerçekten sıkılmıştım bi eksik vardı onda daha yeni pxn v10 pro aldım giriş seviyesi ama direct drive olayı bambaşka birşeymiş zevk alıyorum g29 dan sonra ilaç gibi geldiAynen hocam gidip oyuncaktan bozma setleri direksiyon diye alırsanız sıkıyor. Biz burda oyuncak önermiyoruz ama Simracing işine bile ufakfan girilebilecek setler öneriyoruz.