7500f pbo ayarı bi türlü olmuyor

hassector

80+
Reaksiyon skoru
33
OC işlerinden pek anlamıyorum cs2 oynuyorum ve pbo açmak istiyorum ama 200mhz verdikten sonrs curve -20 verince bile siyah ekran oluyor pc açılmıyor -15 yaptım windows açılıyor ama bi süre sonra kapanıyor -8 yapınca 1-2 saat oyun oynayınca aniden bilgisayar kapanıyor
anakartım msi b650m gaming plus
ne önerirsiniz bi ayarı eksik mi yapıyorum acaba

OC işlerinden pek anlamıyorum cs2 oynuyorum ve pbo açmak istiyorum ama 200mhz verdikten sonrs curve -20 verince bile siyah ekran oluyor pc açılmıyor -15 yaptım windows açılıyor ama bi süre sonra kapanıyor -8 yapınca 1-2 saat oyun oynayınca aniden bilgisayar kapanıyor
Nasıl olmuyor ya bende -200 mhz curve -25de :D

demek ki şanssızlıkta zirvesin - verme stok voltajda +200 mhz ver bak çalışıyor mu max yükte ve max frekansta sorunsuz çalışıyorsa kullan o sekilde çalışmıyorsa ve illada +200 mhz alicam diyorsan curve shaper girip max frequency kısmına positive deyip +5 ver olmadı 10 ver olmadı vazgeç demek ki olmuyor

1. Ve 2. Performans Çekirdeklerine -5 ver diğerlerine -20 ver.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,290
Üyeler
189,823
Son üye
poetwhitecloud
Geri