🔥İndirim 🔥Simex Monde Örgülü Type-C to Type-C 60W Şarj Kablosu 122 TL🔥

Yakışmadı xiaomi, yok mu fakir dostu xiaomi alternatifi bir marka ondan alak telefonu sonraki sefere. Poco telefonuma bi türlü 2 metre hızlı şarj bulamadim. Baseus silky beyaz 2 metre 100w aldım yarın gelecek bende de watt ölçü cihazı var sonuçları atarım buraya
Hocam Baseus Silky USB-A to Type-C 100W kablonun resmi vietnam sayfasına baktım. Huawei ve Honor ile uyumluymuş. Xiaomi'yi sadece 18W gücünde destekleyebiliyormuş.

Son düzenleme:
Bende Temu'dan ölçüm cihazı almıştım. Sadece harcanan değerleri gösteriyor sizinkisi gibi.
4 gün önce finirsi nb58 aldım. Onun daha çok özelliği var. Kablolardam geçen ohmları felan ölçüyor ve hangi şarj tiplerini felan görebiliyorsun. Bende yeni yeni kurcalıyorum aslında daha bir çok özelliği var. Yani asıl demek istediğim sanırım kablolarda sadece watt ve ampere bakmamak lazım. Temudan kaliteli güzel kablo almıştım meğer usb2 destekliyormuş sadece :D

Alıntıyı görüntüle

Ugreen 140w adaptörde şu özellikleri buldu :
Alıntıyı görüntüle

Temu'dan aldığum baesus marka typc kablo. Buda usb2.0 diyor.
Alıntıyı görüntüle

Buda yine temudan kaliteli olarak aldığım kablo. Usb2.0 diyor ama 50V kadar dayanıyormuş. Ben bunu kalem havyada kullanıyorum.
Alıntıyı görüntüle

Yabancı kaynakları izliyorum. Adamlar kabloyu test ettiğimde Usb 3,0 felan çıkıyor. Kalın pahalı kablolar. Onlardan olsa test ederdik :). Aldığımız ürünlerin içinden çıkan kabloları cihaz görmüyor bile. Onlar sadece şarj için dandik kablolalar belli.
Hocam, paylaşımınız için teşekkürler. USB 2.0 olması veri aktarım hızını ifade eder. Samsung, Apple, Xiaomi gibi firmaların da sattığı şarj kablosu USB 2.0'dır. Bu kablolarda asıl amaç yüksek güç aktarımıdır. Şarj kablosunun iç direnci ne kadar düşükse kalitesi o kadar yüksek olur. 60W-240W arası kablolar bağımsız 5-6 hat kullanır. USB 4 ve Thunderbolt kablolar için ise 15-18 bağımsız hat gerekiyor ve veri aktarım kararlılığı için ayrı bir çip gereksinimi var. Bu yapıdan dolayı USB-4 destekli kablolar pahalı oluyor.

20V, 5A ve 50V, 5A olarak gördüğünüz değerler kablonun içindeki e-mark çipinin tanımladığı değerlerdir. Gerçekten ne kadar güç aktardığını kablo iç direncini ölçerek veya kablo üzerinden güç aktararak öğrenebilirsiniz.

alınmaz bilinmedik marka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe ne kadar hocam ben önermem masrkası belli değil

bu var fiyatı bana yüksek geldi çin kapanmadan ugreenden almışitım ekranlı 100 yqada 120w kabloyu 30tl ye şuan artık hayal oldu ama ürün bendeki güzeldi ara ara powerbank şarj etmek için vs kullanıyorum gayet kaliteli

birde bu var ama dirençleri vs nasıl bilemem
Üstat ana kablom olarak kullanmicam. Bende spigen powerbank var yanında spigen type c kablo ile geldi ama 2 ay geçmeden ucu kirildi o yüzden markalı bir şey alasım gelmiyor. Benim zaten kendime ait bir şarj aletim var fakat bunu arada powerbanki şarj etmek için çünkü bendeki şarj aleti ile şarj olmuyor powerbank

Hocam, paylaşımınız için teşekkürler. USB 2.0 olması veri aktarım hızını ifade eder. Samsung, Apple, Xiaomi gibi firmaların da sattığı şarj kablosu USB 2.0'dır. Bu kablolarda asıl amaç yüksek güç aktarımıdır. Şarj kablosunun iç direnci ne kadar düşükse kalitesi o kadar yüksek olur. 60W-240W arası kablolar bağımsız 5-6 hat kullanır. USB 4 ve Thunderbolt kablolar için ise 15-18 bağımsız hat gerekiyor ve veri aktarım kararlılığı için ayrı bir çip gereksinimi var. Bu yapıdan dolayı USB-4 destekli kablolar pahalı oluyor.

20V, 5A ve 50V, 5A olarak gördüğünüz değerler kablonun içindeki e-mark çipinin tanımladığı değerlerdir. Gerçekten ne kadar güç aktardığını kablo iç direncini ölçerek veya kablo üzerinden güç aktararak öğrenebilirsiniz.
Üstadım bu kablolardan birini alicam fakat hangisini önerirsin acaba ? Belkin mi yoksa simex mondemi daha iyidir. Genel kullanım amacım powerbankte kullanmak ara sırada laptoptan şarj etmek vs felan olcak ana kablom bu olmucak yani genel olarak 20w gibi bir watt değeri kullanıyor.

Üstat ana kablom olarak kullanmicam. Bende spigen powerbank var yanında spigen type c kablo ile geldi ama 2 ay geçmeden ucu kirildi o yüzden markalı bir şey alasım gelmiyor. Benim zaten kendime ait bir şarj aletim var fakat bunu arada powerbanki şarj etmek için çünkü bendeki şarj aleti ile şarj olmuyor powerbank

Üstadım bu kablolardan birini alicam fakat hangisini önerirsin acaba ? Belkin mi yoksa simex mondemi daha iyidir. Genel kullanım amacım powerbankte kullanmak ara sırada laptoptan şarj etmek vs felan olcak ana kablom bu olmucak yani genel olarak 20w gibi bir watt değeri kullanıyor.
Belkin bilindik marka. Denemedim ama muhtemelen daha iyidir.

Teşekkür ederim açıklama için. Kabloları dediğiniz gibi iç direncini ölçeyim bir ara. Yabancı videolardan izlediğim kadarı ile bende cihazın çıkışa güç bağlayıp o şekil ölçüyorlar. Bunu bende denerim bir ara. Cihazı kullanması biraz karışık.
Aslında şu aşağıdaki short video karşıma çıktı. Kablo test cihazı. Ondan alacaktım sarı sitede 1 kişi satıyor. 3000tl vermek istemedim. Zaten 2 gün sonra fiyatı 4000 yaptı. Bende o yüzden fnirshi aldım. Videoki cihaz daha pratik aslında ama kablo test için fiyat yüksek.

Teşekkür ederim açıklama için. Kabloları dediğiniz gibi iç direncini ölçeyim bir ara. Yabancı videolardan izlediğim kadarı ile bende cihazın çıkışa güç bağlayıp o şekil ölçüyorlar. Bunu bende denerim bir ara. Cihazı kullanması biraz karışık.
Aslında şu aşağıdaki short video karşıma çıktı. Kablo test cihazı. Ondan alacaktım sarı sitede 1 kişi satıyor. 3000tl vermek istemedim. Zaten 2 gün sonra fiyatı 4000 yaptı. Bende o yüzden fnirshi aldım. Videoki cihaz daha pratik aslında ama kablo test için fiyat yüksek.
Sağlık olsun. Zaten sizdeki test cihazlarının şarj aleti ve kablo kalitesi tespiti için epey işe yarar fonksiyonu var.

Son düzenleme:
Sanırım piyasadaki en uygun fiyatlı 100W kablo. Alıp test ettim. Kalitesi bence başarılı. Şarj aleti 47W ve şarj ettiğim cihaz en fazla 45W desteklediği için maksimum 4.3 Amper ölçtüm. 100W / 5A güç aktarımı yapar gibi.
Alıntıyı görüntüle

Linkini paylaştığımın dışında kalan seçeneklerin markasının farklı olduğuna dikkat edin. Sadece simex monde markasını öneriyorum. Diğerlerini alıp denemedim.

Simex Monde Type-C to Type-C 100W kablo 140 TL.

Simex Monde Type-C to Type-C 60W kablo 122 TL.

Belkin Type-C to Type-C 60W kablo 129 TL. @FurkanEkici önerin için teşekkürler.

Baseus Type-C to Type-C 100W kablo 200 TL.
Bu belkin kablo samsung'un 25w orijinal şarj aleti ile A71 cihazı super hızlı şarj eder mi acaba? Biri aydınlatırsa sevinirim.

Hocam, şarj edeceğiniz cihazın marka ve modeli nedir? Mesela Huawei ve Xiaomi kablosu aynı görünse de birinin kablosu diğerine uymuyor.

Düzeltme: Eski mesajınızdan Xiaomi 13T Pro kullandığınızı öğrendim.

Orijinal Xiaomi 120W kablo 450 TL.

Orijinal kablo haricinde Xiaomi Hypercharge protokolü ile uyumlu sadece iki tane kablo bulabildim.

Woyax Xiaomi Hypercharge uyumlu 120W Kablo 240 TL. Bu kabloyu yakın zamanda kardeşimin Xiaomi 67W destekli telefonu için aldık. Hypercharge 67W destekliyor. 120W da muhtemelen çalışır. Kablo kalitesi fiyatına göre iyi. Orijinal 120W kablonun hissiyatı daha kaliteli.

Simex Monde 120W modelinin de firma Xiaomi Hypercharge 120W, 67W ve Turbo Charge 33W uyumlu olduğunu ürün görselinde belirtmiş. Fiyatı 300 TL. Monde serisi kablonun da Type-c to Type-c 100W versiyonunu kullanıyorum. Gayet başarılı.

Mı 13 TL pro evet ama kablo kalitesiz bence

Xiaomi kablosumu ariyorsun type c to type c olarak sadece powerbank yanında ve 210w sarj cihazında var haricinde USB A to type c var onlarda Sahibinden de satıyorlar param güvende ile alabilirsin
USB a type c veya 120 w şarj aleti akşam type c ciksili ama daha pahali

Carplay için Type-C to Lightning bakındım ama onda indirim yok sanırım

Carplay için Type-C to Lightning bakındım ama onda indirim yok sanırım

Hızlı şarj ve düzgün bir veri bağlantısı için MFi sertifikalı kablo gerekiyor. Apple'ın MFi saçmalığı yüzünden fiyatları da epey yüksek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,978
Üyeler
189,955
Son üye
Ahmetsuha
Geri