Çözüldü✓ AM4 SOCKET DELİĞİ SORUNU

Lu du'e

80+
Reaksiyon skoru
0
anakart b550-a pro üst taraftaki bir delik özellikle tuhaf. r7 5700x takacam bu anakarta, bir sorun olur mu? girişlere yakından baktığım da o iç beyaz kısım hafif dışarıdaydı delik yamuk falan sanmıştım taşan kısımlarını biraz toparladım ama sonuç bu. ne yapayım? (çekebildiğim en net görüntü bu) en merak ettiğim soru şu işlemciyi taktığım da pinlerinde bir sorun olur mu? + olarak anakarta düz bir şekilde baktığınız da bu pin sol tarafta kalıp en yukarıdan 2. pin oluyor
252b7553-abd5-4a10-b774-9379296e3437.webp

Son düzenleme:
Bazen 2 el anakartlarda kullanıcı soket sorunu yaşandığında değiştirme olayları oluyor.

Değişirken Lehimde taşma olmuş olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki de salfet ile kapatılmış üzeri. Salfet kırıntısı deliğe girmiş. İğne ile çıkara bilirsin.

Bazen 2 el anakartlarda kullanıcı soket sorunu yaşandığında değiştirme olayları oluyor.

Belki de salfet ile kapatılmış üzeri. Salfet kırıntısı deliğe girmiş. İğne ile çıkara bilirsin.
iğneyi sokuyorum ama çok zor çıkarması, bu deliğin bir parçası olabilir mi? diğer deliklerde de beyaz bir şey var. diyelim ki o delik ölü ya da kısmen bozuk işlemci çalıştı sistem geldi, bir kere çalıştıktan sonra herhangi bir sorun olur mu? işlemci tam oturmadan, işlemciyi sıkıştırıp sistemi çalıştırmayı denemeyecem. muhtemelen işlemci oturur diye düşünüyorum. işlemci yarın (en geç salı) elime geçer o zaman daha net bilgi veririm.

daha önceden peçete benzeri bir şeylerle temizlenmiş mi vs. bilmiyorum ama bana her şeyi ile birlikte geldi anakart

iğneyi sokuyorum ama çok zor çıkarması, bu deliğin bir parçası olabilir mi? diğer deliklerde de beyaz bir şey var. diyelim ki o delik ölü ya da kısmen bozuk işlemci çalıştı sistem geldi, bir kere çalıştıktan sonra herhangi bir sorun olur mu? işlemci tam oturmadan, işlemciyi sıkıştırıp sistemi çalıştırmayı denemeyecem. muhtemelen işlemci oturur diye düşünüyorum. işlemci yarın (en geç salı) elime geçer o zaman daha net bilgi veririm.

daha önceden peçete benzeri bir şeylerle temizlenmiş mi vs. bilmiyorum ama bana her şeyi ile birlikte geldi anakart
satıcıya sor hocam sen sorun yaşadın-tamir ettinmi diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,411
Üyeler
189,834
Son üye
egea12345
Geri