Bilgisayarın telefondaki interneti algılamıyor

Reaksiyon skoru
4
Dostlarım evimde internet yok telefonda Vodafone dan almış olduğum sınırsız gb kampanyası var kişisel erişimi açıyorum PC bağlanıyor ama internete girmiyor neyse çıkıyorum babamınki Türkcell onunla gidiyorum onunkiyle internet açılıyor benimkinde açılmıyor lütfen yardım eder misiniz?

Sınırsız gb nelerde geçerli

Hattını farklı bir telefona takmayı dene

Dostlarım evimde internet yok telefonda Vodafone dan almış olduğum sınırsız gb kampanyası var kişisel erişimi açıyorum PC bağlanıyor ama internete girmiyor neyse çıkıyorum babamınki Türkcell onunla gidiyorum onunkiyle internet açılıyor benimkinde açılmıyor lütfen yardım eder misiniz?
vodafone kısıtlamış olabilir genelde o tariflerde hotspor sınırı oluyor

Gelişmiş seçeneklerden usb yapılandırmasını bulun ordan usb tethering'i seçin sorununuz düzelir.

Gelişmiş seçeneklerden usb yapılandırmasını bulun ordan usb tethering'i seçin sorununuz düzelir.
Usb ile bağlamıyom direk erişim noktası açık telefonda PC den WiFi bölümünden bağlanıyodım USB kabloyla da olmuyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vodafone kısıtlamış olabilir genelde o tariflerde hotspor sınırı oluyor
Nerden kaldırırm

Hotspot veri sınırı vardır belki

Genelde internet paylaşımına 15gb kota veriyorlar daha fazla kullanılmıyor.
Aşmanın yolunun olduğunu düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,227
Üyeler
189,810
Son üye
demiryasmedya
Geri