adresi değişebilirsem sana pasliyimTam alacakken indirim bitti
adresi değişebilirsem sana pasliyimTam alacakken indirim bitti
Hocam anlık gelmişti ya o an alsaydım alacaktimadresi değişebilirsem sana pasliyim
ben adresi değişebilirsem sana pasliyimAlacaktım Bitti.
İptal Yiyecek Hocam Benceben adresi değişebilirsem sana pasliyim
ben iptal edicem o yüzden dedimHocam anlık gelmişti ya o an alsaydım alacaktim
sizler için istemiyorum olmasını ama benimki iptal olsun ya elimde var zatenİptal Yiyecek Hocam Bence
hocam bende yetisemedim malesef ilk teklif ettiginiz arkadasim donmezse talibim ihtiyacim var vallahi o an alacaktim dedi diye yaziyorumben iptal edicem o yüzden dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizler için istemiyorum olmasını ama benimki iptal olsun ya elimde var zaten
yanlışlıkla eskişehir e sipariş söyledim iptal edeceğim eğer almak isterseniz etmem iptal
o almayacak diye anladım ben istersen sana paslarım halk kazansın şirketler kazanacağına ama işte kargo firması farklı olduğu için bir şeyler dönüyor onu halletmem lazımhocam bende yetisemedim malesef ilk teklif ettiginiz arkadasim donmezse talibim ihtiyacim var vallahi o an alacaktim dedi diye yaziyorum
Kenei sitesinde daha ucuz![]()
Ceramical MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x160 cm - Beyaz - Fiyatı, Yorumları
MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x160 cm - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Adres değiştirebilirseniz alabilirim sizden.ben iptal edicem o yüzden dedim
sizler için istemiyorum olmasını ama benimki iptal olsun ya elimde var zaten
yanlışlıkla eskişehir e sipariş söyledim iptal edeceğim eğer almak isterseniz etmem iptal