❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G5 Monitör (OLED 27" 2K 180Hz) - 20,4 bin TL

Bu monitörü 3 gündür kullanıyorum ve bir sorun yaşıyorum. Pc yi açınca monitöre güç otomatik olarak gelmiyor, düğmesine basınca geliyor. Bununla ilgili osd de sadece otomatik kaynak değiştirme diye bir özellik var ama onu da denediğimde herhangi bir değişiklik yaşamadım.
Kullananlar varsa yardımcı olabilir mi ?

Bu monitörü 3 gündür kullanıyorum ve bir sorun yaşıyorum. Pc yi açınca monitöre güç otomatik olarak gelmiyor, düğmesine basınca geliyor. Bununla ilgili osd de sadece otomatik kaynak değiştirme diye bir özellik var ama onu da denediğimde herhangi bir değişiklik yaşamadım.
Kullananlar varsa yardımcı olabilir mi ?
Bende aynı sorunu yaşıyorum. Birden fazla monitör olduğunda yaşanıyor bu sorun diyenler olmuş. Eve döndüğümde ips monitörüm ile oled'in kablolarını yer değiştirmeyi deneyeceğim.

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Birden fazla monitör olduğunda yaşanıyor bu sorun diyenler olmuş. Eve döndüğümde ips monitörüm ile oled'in kablolarını yer değiştirmeyi deneyeceğim.
Ben de monitör de tek, diğerini kullanmıyorum, bağlı da değil zaten. Çok can sıkıcı bir durum.

Net hatırlamamakla birlikte(kısa sürede iade ettiğim için), bende de benzer problem vardı sanki. Monitörü elimle açıyordum PC'yi açınca.

2 adet monitor var ve boyle bir sorun yasamadim hic

Firmware sürümü nasıl güncellenir kısa rehber:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,951
Üyeler
191,186
Son üye
GİRİŞ
Geri