Kasa Camına Film Çekmek

HuseyinBy01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,074
Önceden bu konuda deneyimi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olmanızı istiyorum. Bilgisayar kasamın camlarına film çekmeyi düşünüyorum niyetim ise kasanın iç görüntüsünde uzaklaşıp o11 Vision Chrome tarzı aynaya benzer hafif şeffaf bir görüntü elde etmek. Yapay zekaya sorduğumda ve aratıp bulduklarım arasında en iyi seçeneğin %20 orta ton cam film olduğunu düşünüyorum. Tam olarak hangi filmi almalıyım hala bir nebze kararsızlığım var. Sizlerin film çekme hakkında yorumunuz neler ve ne kadar mantıklı buluyorsunuz ?

Forum nasil acabilirim senin gibi
1773074704309.webp

Çevrende tuningci varsa gideceksin oradan bakacaksın. Işık geçirgenliğine göre diyeceksin ki "abi bana bunu sat".

Önceden bu konuda deneyimi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olmanızı istiyorum. Bilgisayar kasamın camlarına film çekmeyi düşünüyorum niyetim ise kasanın iç görüntüsünde uzaklaşıp o11 Vision Chrome tarzı aynaya benzer hafif şeffaf bir görüntü elde etmek. Yapay zekaya sorduğumda ve aratıp bulduklarım arasında en iyi seçeneğin %20 orta ton cam film olduğunu düşünüyorum. Tam olarak hangi filmi almalıyım hala bir nebze kararsızlığım var. Sizlerin film çekme hakkında yorumunuz neler ve ne kadar mantıklı buluyorsunuz ?
Herhangi bir cam filmi olur ben camlarımdan artanları kasada denemiştim ışık varken kasa içi direk yok oluyor ama beğenmedim. Kasan güzelse yapma kesinlikle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,642
Üyeler
189,890
Son üye
Sorunum Var
Geri