Hepsiburada - DartTech - MSI Rezilliği

Çok kolay mı kazanıyorsunuz diye sorma mantığınızı anlamadım onlarda satıcı sonuçta ve ismini saydığınız 3 firmada yabancı sermaye ve Türk esnaftan alana “*****” yaftası yapıştırmak yanlış. Bunu diyerek bütün satıcılar kötü bir onlar iyiye geliyor.
Hayır ona gelmiyor. Bir sorun yaşadığınızda ulaşabileceğiniz büyük bir müşteri hizmetleri var. Bütün işlemler daha düzgün ve stabil olarak gerçekleşiyor. Diğer satıcılarla iletişim kurmaktan daha kolay. Ayrıca firmayla direkt iletişim halinde olabiliyor. Diğer satıcıların hepsi kötü değil ama daha riskli.

bir yandanda thh başvurunu yap eğer olumlu sonuçlanırsa senin adina başvurunu iptal edersin

Çok kolay mı kazanıyorsunuz diye sorma mantığınızı anlamadım onlarda satıcı sonuçta ve ismini saydığınız 3 firmada yabancı sermaye ve Türk esnaftan alana “*****” yaftası yapıştırmak yanlış. Bunu diyerek bütün satıcılar kötü bir onlar iyiye geliyor.
Sorunlu ürün çıkması halinde işi yokuşa sürmeyen gerekli işlemleri gerçekleştiren bir tane Türk firması söyler misin hocam?
Amazondan bir tane televizyon aldım televizyonda sorun çıktı 4 kere değişim yaptılar 4.'de fiyatı yükselmişti o fiyat farkını dahi iade ettiler.

Sorunlu ürün çıkması halinde işi yokuşa sürmeyen gerekli işlemleri gerçekleştiren bir tane Türk firması söyler misin hocam?
Amazondan bir tane televizyon aldım televizyonda sorun çıktı 4 kere değişim yaptılar 4.'de fiyatı yükselmişti o fiyat farkını dahi iade ettiler.
İncehesap’a iki defa iade değişim belgesi verdim para iadesi 2 gün sonra yapıldı.
Mediamarkt ile aralık ayından beri iade değişim belgesi ile uğraşıyorum gönderdiğim belgeleri reddediyorlar, 3 aydır hala paramı alamadım.
Bilkom 6-7 defa razer ürünü gönderdim hepsine iade değişim verdiler.

Bütün türk firmaları iyidir gibi bir şey söylemedim.

Son düzenleme:
İncehesap’a iki defa iade değişim belgesi verdim para iadesi 2 gün sonra yapıldı.
Mediamarkt ile aralık ayından beri iade değişim belgesi ile uğraşıyorum gönderdiğim belgeleri reddediyorlar, 3 aydır hala paramı alamadım.
Bilkom 6-7 defa razer ürünü gönderdim hepsine iade değişim verdiler.

Bütün türk firmaları iyidir gibi bir şey söylemedim.
3 büyük firmada belge vs uğraştırmıyorlar hocam artısı bu işte direkt iade alıyorlar.

Bizim bizden başka düşmanımız yok zaten
Türk esnafın ne faydası var sana?yurt dışı alışverişin kapanmasını desteklerler internetten o kadar komisyon olmasına rağmen elden satışsta fazla fiyat çekerler bir sorunda yardımcı olmazlar yüzde 20 lik bir dilim dışında hepsi öyle

Çünkü bütün satıcılar kötü, bir onlar iyi. Zorumuza gidecek tek şey varsa milletçe dolandırıcı, hak yiyici olduğumuzu kabul edememek olmalı.

Geçmiş olsun, Hepsiburada ile konuşun ve bu dolandırıcılıktan kendilerinin de sorumlu olacağını beyan ederek satıcıyla konuşup bu işi çözmelerini söyleyin, eğer olumsuz derlerse THH ile iletişime geçin. Belli ki kusurlu ürünleri ucuzdan satıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,541
Üyeler
189,857
Son üye
Frekans76
Geri