hyn0d
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
maalesef öyle 3 hafta önce 3700e almıştım 5600üikinci ele param yetmedi mecbur sıfır alacağım![]()
acaba dedim ikinci elde 5500 u 2500 civarina bulursam alayım mı cok uyguna geliyor öyle o yuzden bi sorayım dedim5600 hocam o zaman
vallahi ne hale geldik ya simdi ikinci elde 4800-4900 ne yapayim ben ikinci eli o zamanmaalesef öyle 3 hafta önce 3700e almıştım 5600ü
aynen hocam ram bakıyorum şimdi bulamıyorum düzgün fiyataacaba dedim ikinci elde 5500 u 2500 civarina bulursam alayım mı cok uyguna geliyor öyle o yuzden bi sorayım dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vallahi ne hale geldik ya simdi ikinci elde 4800-4900 ne yapayim ben ikinci eli o zaman
2800e buldum anlaştık satın aldım param güvende ile adam iletişimi kesti diğer gün aynı ürünü tekrar ilana koyduhele kriz felan duydular ya kaç kaç gonlune gore bulursun umarım
ahlaktan yoksunuz maalesef hocam2800e buldum anlaştık satın aldım param güvende ile adam iletişimi kesti diğer gün aynı ürünü tekrar ilana koydu![]()
bu arada sistemim icin psu da bakiyorum sizce ne tercih etmeliyim Green Ged 600W yeterli olur mu C tier de2800e buldum anlaştık satın aldım param güvende ile adam iletişimi kesti diğer gün aynı ürünü tekrar ilana koydu![]()
olur hocam direkt alabilirsiniz . sistemi güncellemeyi düşünmüyorsanız yakın zamanda ben de onu kullanıyorumahlaktan yoksunuz maalesef hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada sistemim icin psu da bakiyorum sizce ne tercih etmeliyim Green Ged 600W yeterli olur mu C tier de