ZOTAC RTX 3070 ti ekran kartıma yardım edermisiniz.

hocam nvida denetim masasindan bi baksana ekran karti 10 bitte calisiyor olmasin oyle bisey var mi bilmiyorum da belki 8 e cekersin
8bit hocam kablo degıstım ekran kartı degıstım baska sısteme aldık orda 2 k 165 hz vardı sorunsuz calsııyordu

hocam dedigim gibi eger al sat yapmiyorsan kullanixiysan çok ustune gitme kendini uzmene degmez
hocam soyle rgb de duzgun ıstedıgım gıbı calısmıyor bır huzursuz edıyor benı ya psu dahı degıstırdım üstüne ekleyıp daha guzel bıseyler almak ıstıyorum herhalde yanı kartı 3 haftadır almısım bır gun sorunsuz oynamadım oyun zevkım bıle gıttı

hocam soyle rgb de duzgun ıstedıgım gıbı calısmıyor bır huzursuz edıyor benı ya psu dahı degıstırdım üstüne ekleyıp daha guzel bıseyler almak ıstıyorum herhalde yanı kartı 3 haftadır almısım bır gun sorunsuz oynamadım oyun zevkım bıle gıttı
hocam cok iyi anliyorum seni o zaman kartı elden cikarip taksitle sıfır kart al biraz daha dusuk ama guvenecegin birsey yapmis olursun ikinci elle ugrasmazsin

Merhaba öncelikle kartı 2.el aldım sorunsuz bir şekilde kartda 3 tane DP girişi var fakat 1 ile 3 DP girişinde kart 2k 240 hz monitörümle oyunlarda bir anda 1 2 snlık siyah ekran yiyorum kasa çalışıyor klavye fare sorunsuz çalışıyor yani kablo değiştim yine aynı sorun fakat DP 2 girişini 10 gündür kullanıyorum bir sorun görmedim kaliteli bir kabloya da geçtim sorunum çözülmedi sizce sorun nedir bana yardım edebilirmisiniz ? Kartın fotoğraflarını da buraya bırakıcam
demekkı bir ve üçüncü portlar bozuk ikinciye takıp devam et belkı satmak ıstedıgın zaman bıraz daha fıyat kırmana sebep olabılır

monitor 8 bıt frc hocam philips evnia 27m2n3501pa
hocam ya portlar bozuk ya da kablo yetmıyor dıyecegım kablo kalıtelı dıyorsun o zaman portlar sorunu ve bence tamıre gerek yok 2.portu kullan dedıgım gıbı belkı satarken 3 5 aşağı satarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,730
Üyeler
190,091
Son üye
pedrograd
Geri