ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,627
%50 4 sa 53 dkhocam ekran görüntüsü atma şansınız var mı? ben ne yaptıysam 5 6 saatin üzerine çıkamadım üstelik oyun bile oynamıyorum.
%50 4 sa 53 dkhocam ekran görüntüsü atma şansınız var mı? ben ne yaptıysam 5 6 saatin üzerine çıkamadım üstelik oyun bile oynamıyorum.
Bende de şu an s23 256 gb var ve ekran süresinden ve ısınmasından çok şikayetçiyim. İphone 17 nin ısınması nasıl?Değiş tokuş olayını bilmiyorum ama ben de S23 den geçiş yaptım. Ana kamera ve geniş açı kamerası daha iyi, düşük ışık performansında özellikle fark var. Ön kamera çok daha iyi. Verimlilik olarak da iphone 17 süper olmuş oyun oynamama rağmen 8-9 saat açık ekran süresi verebiliyor. Performans farkı da oldukça fazla ama gündelik uygulamalarda farkını hissetmezsin.
benimkinde bir sorun var galiba daha alalı 1 ay olmadı%50 4 sa 53 dk![]()
bende ios yok malesefbenimkinde bir sorun var galiba daha alalı 1 ay olmadıios sürüm kaç hocam sizin? çok fazla tel kullanan birisi değilim aldığım ilk günün ve yakın zamanın ss ini attım. kapalıyken her saat %1 harcıyor uyuyup kalktığımda %7 8 gitmiş oluyor garanti. mobil veri kapalı background app refreshler kapalı. ekran görüntüsü paylaşma şansınız var mı? hangi uygulamalar ne kadar yiyor merak ettim? kapalıyken durum aynı mı sizde de?
hocam desene baştan beni de korkutuyorsunbende ios yok malesef
one ui 8.5
Cihaz bakımından performans profilini düşük seviyeye al bende 5 6 saat ekran süresi alıyordum şuan 9 saat filan alıyorumhocam ekran görüntüsü atma şansınız var mı? ben ne yaptıysam 5 6 saatin üzerine çıkamadım üstelik oyun bile oynamıyorum.
low power moddan mı bahsediyorsunuz hocam %20 altına düşünce açılanCihaz bakımından performans profilini düşük seviyeye al bende 5 6 saat ekran süresi alıyordum şuan 9 saat filan alıyorum
iphone samsung karıştılow power moddan mı bahsediyorsunuz hocam %20 altına düşünce açılan
Değiş tokuş olayının değerlendirmesi biraz random bence, mesela bir telefon verdim kusursuz seçince 18K kasada hafif çizik var seçince 14K veriyordu. Kasada ufak tefek birşeyler olmasına rağmen kusursuz seçip gönderdim bana kasadaki birkaç çizdiğin resmini atıp bundan dolayı teklifi 17K ya düşürüyoruz dediler. Büyük ihtimalle şarj portunu denerler o an çalıştıysa ok der geçerler, çalışmazsa sıkıntı da yapabilirler belli olmaz o riski alarak gönder.Şu an da samsung s23 256gb telefon kullanıyorum. İphone 17 almaya karar verdim. Telefonuma değiş tokuş ile aşağı yukarı 18 bin tl veriyorlar. Benim telefonun şarj soketinde biraz temazsızlık var. Değiş tokuşta telefonun durumunu girdiğim yerde bu sorunu belirtebileceğim bir seçenek yok. Sizce kargoladıktan sonra yine de aynı fiyatı verirler mi? Ayrıyetten 60k gibi bir fiyat verip alacağım. Sizce alınır mı değer mi?
Yok hocam o değil ayarlardan cihaz bakımına gir biraz aşağıda performans profili var görürsün. Benim açtıktan sonra %100 den %21 e böyle ekran süresi verdi mobil veri wifi karışıklow power moddan mı bahsediyorsunuz hocam %20 altına düşünce açılan
iphone 17 hocam benimkiYok hocam o değil ayarlardan cihaz bakımına gir biraz aşağıda performans profili var görürsün. Benim açtıktan sonra %100 den %21 e böyle ekran süresi verdi mobil veri wifi karışık
Ben niye s25 ultra olarak gördüm yaiphone 17 hocam benimki