🔥İndirim Baseus Şarj Kabloları İndirimde 93TL Den Başlayan Fiyatlar

DrequanN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
231
Bazı kablolar UBS-A Da var USB-C De var olabilir ama hala USB-A portu kullananlar vardır diye paylaşıyorum

USB-C to USB-C
239 TL Yerine 199 TL

USB-C to USB-A
189 TL

LİGHTNİNG to USB-A
196 TL Yerine 127 TL

USB-C / MİCRO-USB / LİGHTNİNG to USB-A
249 TL

LİGHTNİNGH to USB-A
175 TL Yerine 93 TL

USB-C to LİGHTNİNG
344 TL Yerine 205 TL

LİGHTNİNG to USB-C ( EKRANLI )
417 TL Yerine 225 TL

baseus kablolar gerçekten güzel coolplay mi ne serisi typce kablosunu aldım kalite on numara ugreen kapışır

bu kablo yeni aldım. öneririm. 125tl aldım bu parayı sonuna kadar hak ediyor. premium bi kablo
Tükenmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lightning kablolarla hızlı şarj için MFi Çipi (lisans) gerekiyor. Baseus kablolarda MFi lisansı hiç yok. Belki MFi çipini taklit eden bir çip vardır ama apple taklit kabloları yazılım güncellemesi ile sınırlayabiliyor.

anker, ugreen,baseus bu markalardan memnun kaldım. belkin mi ne var bide ona da iyi diyorlar ama denemedim.
bende denemedim ama apple sitesinde satıyor güvenilirki adamlar satıyor diye düşünüyorum

Tükenmiş.

Lightning kablolarla hızlı şarj için MFi Çipi (lisans) gerekiyor. Baseus kablolarda MFi lisansı hiç yok. Belki MFi çipini taklit eden bir çip vardır ama apple taklit kabloları yazılım güncellemesi ile sınırlayabiliyor.

arkadaşın dediği 2m bu hocam

bu kablo yeni aldım. öneririm. 125tl aldım bu parayı sonuna kadar hak ediyor. premium bi kablo

arkadaşın dediği 2m bu hocam

Bahsettiğiniz kablo sadece Huawei ve Honor cihazlar ile uyumlu.

Baseus-CoolPlay-Series-2m-USB-to-Type-C-100W-Fast-Charging-Cable-baseuscolombo-7.jpg

Açmayın arkadaş artık, ev kablo doldu, 2 tane yolda var ekranlı geliyor.
Biraz daha kablo alırsam kablo dükkanı açacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,180
Üyeler
189,985
Son üye
slander
Geri