Babayaga01
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
çektim 1 tane teşekkürler
Ben beğendim hocam. O da çok güzel kokuyor. Ama direkt fiyatından dolayı Duj Jeli almıyor idimDuş jeli nasıl acaba
aroma? aroma yok old spice ter kokusunu güzel bir kokuya çeviren bir deodorant markasi. genelde tıraş sonrası klasik erkek kokuları tarzı oluyor kokusu. beğenilmeyecek bir koku değildeo stick ne aromalı tam olarak onu anlamadım
tanesi kaça geldi hocam deodorantıngeçen deodorant ı amazondan aldım diye almıyorum ama güzel.Duş jelide aynı deodorant gibi kokuyor baya iyi bence.
aroma? aroma yok old spice ter kokusunu güzel bir kokuya çeviren bir deodorant markasi. genelde tıraş sonrası klasik erkek kokuları tarzı oluyor kokusu. beğenilmeyecek bir koku değil
tanesi kaça geldi hocam deodorantın
koku tarif edemem hocam ama bergamot sandal ağacı okyanus yazmislar suan kokluyorum rahatsiz edici bi koku değil ferahyok nasıl koktuğunu merak ettim illa kokusunun aroması olur örnek verim tarçın nane karışımı tarzında vb onu merak ettim
gene para harcadik aldik bi tane tesekkürler 250ml az geldi 100 lira icin ama neyse dedik artık