🔥İndirim Old Spice Kutulu Set 199 tl

Reaksiyon skoru
33
İNeredeyse deodorant fiyatına dostlar.

1000112366.webp

Duş jeli nasıl acaba

geçen deodorant ı amazondan aldım diye almıyorum ama güzel.Duş jelide aynı deodorant gibi kokuyor baya iyi bence.

deo stick ne aromalı tam olarak onu anlamadım
aroma? aroma yok old spice ter kokusunu güzel bir kokuya çeviren bir deodorant markasi. genelde tıraş sonrası klasik erkek kokuları tarzı oluyor kokusu. beğenilmeyecek bir koku değil

geçen deodorant ı amazondan aldım diye almıyorum ama güzel.Duş jelide aynı deodorant gibi kokuyor baya iyi bence.
tanesi kaça geldi hocam deodorantın

yok nasıl koktuğunu merak ettim illa kokusunun aroması olur örnek verim tarçın nane karışımı tarzında vb onu merak ettim

aroma? aroma yok old spice ter kokusunu güzel bir kokuya çeviren bir deodorant markasi. genelde tıraş sonrası klasik erkek kokuları tarzı oluyor kokusu. beğenilmeyecek bir koku değil

tanesi kaça geldi hocam deodorantın

yok nasıl koktuğunu merak ettim illa kokusunun aroması olur örnek verim tarçın nane karışımı tarzında vb onu merak ettim
koku tarif edemem hocam ama bergamot sandal ağacı okyanus yazmislar suan kokluyorum rahatsiz edici bi koku değil ferah

gene para harcadik aldik bi tane tesekkürler 250ml az geldi 100 lira icin ama neyse dedik artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,179
Üyeler
189,985
Son üye
slander
Geri