RE9 requem save mantığı

bedirrhan

80+
Reaksiyon skoru
61
oyunda daha baştayımda muftaktaki deli kasapı geçtim 3. kata falan çıktım merdivenden o bağırarak hasar veren kadın zombinin orada mermi yoktu öldüm oyun beni taaa o deli kasapın öncesine attı bu save mantığını değiştirmenin yolu yoktu dimi RE de .

Oto save (büyük olaylardan önce) veya daktilo ile save alıyor. O yüzden sık sık save alman gerekebilir.

manuel save yoktu re serisinde şimdi de olacağını zannetmem kayıt yeri için haritada araması yaptın mı internette?

oyunda daha baştayımda muftaktaki deli kasapı geçtim 3. kata falan çıktım merdivenden o bağırarak hasar veren kadın zombinin orada mermi yoktu öldüm oyun beni taaa o deli kasapın öncesine attı bu save mantığını değiştirmenin yolu yoktu dimi RE de .
Oyunu kolayda oynayınca autosave alıyordu sanırım ama emin değilim.

Aga 2 tane standart mod var birisinde oto save alıyor, diğerinde ise belirli yerlere gelince nadir oto save alıyor onun harici sen manuel save alıyorsun daktiloyla, o yüzden dikkat ederek oynamak lazım

oyunu modern(classic) de oynuyorsan manuel save alacaksın
1773503373610.webp

guard office yazan yerde save noktası var oradan manuel save alabilirsin

Geri