🔥İndirim INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

OHAA fiyat besbeleş bu vram krizinde bi de direk çekilir oha bide kuveyte 6 taksit ağlamak istiyorum

30K dan 9070xt almıştım iade edip bunu mu alsam acaba
Aralarında ki fiyat farkı %35 performans farkı pek yok ama yazılım uyumluluk mfg vs senin için önemliyse alınabilir, bir de 9070xt beyaz versiyon onu da düşünmek lazım bence ikisi de çok iyi fiyat

şunu düşürselerde alsak

16 gb ramin bile 10k olduğu yerde bu kartı çektim geçtim kart arayışım bitti

Aralarında ki fiyat farkı %35 performans farkı pek yok ama yazılım uyumluluk mfg vs senin için önemliyse alınabilir, bir de 9070xt beyaz versiyon onu da düşünmek lazım bence ikisi de çok iyi fiyat

şunu düşürselerde alsak
satması daha kolay sistem yükseltirken bence değer

satması daha kolay sistem yükseltirken bence değer
Satma konusu işin içine girerse odak her zaman nvidia olmalı, talep her zaman daha yüksek
bir de 5070ti yerine 5070 daha az değer kaybı yaratır 6xxx gelince bunun en güzel örneği 35-40 arasına satılan 4070ti ların bir anda 25-28 e inmesi

41e bunu alıp 5080 galax gameri 57-58e satmak mantıklı mı 2k da oyun oynuyorum

Arkadaşlar bir sorum var ben de şimdi kartı satın aldım da RE Requiem kampanyasına nasıl katılım sağlayabiliriz? Çünkü faturası pazartesi ancak kesilir bunun fakat kampanya pazar gecesi bitiyor ne yapabiliriz fikri olan var mı?
1773516603412.webp

Kart almasam kaçırmazdım. Son fırsatlar bunlar. Döviz de artmaya başladı

Abi ben anlamıyom bu inno3d nin şirkette ''abi bizim kart niye bu kadar cirkin'' diyen yok mu.Düz simsiyah yapsalar mis gibi duracak kart.Fiyat çok iyi bu arada.

paraf kampanyası için sepete 9k ya ne eklenir arkadaşlar fiyatı uygun ne var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,407
Üyeler
190,027
Son üye
mertbeycontact
Geri