Aralarında ki fiyat farkı %35 performans farkı pek yok ama yazılım uyumluluk mfg vs senin için önemliyse alınabilir, bir de 9070xt beyaz versiyon onu da düşünmek lazım bence ikisi de çok iyi fiyat30K dan 9070xt almıştım iade edip bunu mu alsam acaba
satması daha kolay sistem yükseltirken bence değerAralarında ki fiyat farkı %35 performans farkı pek yok ama yazılım uyumluluk mfg vs senin için önemliyse alınabilir, bir de 9070xt beyaz versiyon onu da düşünmek lazım bence ikisi de çok iyi fiyat
şunu düşürselerde alsakINNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC WHITE 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC WHITE 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Satma konusu işin içine girerse odak her zaman nvidia olmalı, talep her zaman daha yükseksatması daha kolay sistem yükseltirken bence değer
ben iade etmezdim ama 5070ti veya 9070xt alacaklar şuan bunu alabilir çok iyi fiyatmış30K dan 9070xt almıştım iade edip bunu mu alsam acaba
Arkadaşlar bir sorum var ben de şimdi kartı satın aldım da RE Requiem kampanyasına nasıl katılım sağlayabiliriz? Çünkü faturası pazartesi ancak kesilir bunun fakat kampanya pazar gecesi bitiyor ne yapabiliriz fikri olan var mı?Alıntıyı görüntüle