Çözüldü✓ CS2 için hafif mouse önerisi

SyFox

80+ Silver
Reaksiyon skoru
795
Bütçe
7000
Orta boyutta , hafif olsa kafi
Bütçe Maximum 7k olacak şekilde cs2 için mouse önerilerinizi bekliyorum . Daha uygun da olabilir

pulsar 35g hocam

pulsar 35g hocam
Teşekkürler bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pulsar 35g hocam
zowielere ne diyorsunuz hocam . arkadaşım alıcak da

ne özelliği var hocam ?

teknik anlamda çok büyük avantajları yok premium bi mouse teknik anlamda da en tepesi zaten malzeme kalitesi ve isim gibi dusunebilrisiniz magnezyum mouse ama bu butcelere cıkıyorsanız zaten amacınız odur herhalde o değilse scyrox v6 v8 bakın teknik anlamda 3 aşağı 5 yukarı aynı

Teşekkürler bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zowielere ne diyorsunuz hocam . arkadaşım alıcak da
hocam açıkçası en mantıklısı logitech superlight 2C şimdiki aklım olsa 2c alırım memnun kalırsın zowie ise 2. sırada ama önceliğim 2C olurdu

7k fiyata beast x den daha mantıklı bi tercih yok eloshapes üzerinden önceki mouseun ile karşılaştırarak boyut seçebilirsin

7k fiyata beast x den daha mantıklı bi tercih yok eloshapes üzerinden önceki mouseun ile karşılaştırarak boyut seçebilirsin
wlmouse beast x serisinden al keyfine bak piyasada daha hafifi yok
teknik anlamda çok büyük avantajları yok premium bi mouse teknik anlamda da en tepesi zaten malzeme kalitesi ve isim gibi dusunebilrisiniz magnezyum mouse ama bu butcelere cıkıyorsanız zaten amacınız odur herhalde o değilse scyrox v6 v8 bakın teknik anlamda 3 aşağı 5 yukarı aynı
delikli muhabbeti hoşuna gitmedi arkadaşımın sanırım zowie alıcak çok güvenilir tercih gibi duruyor .

o bütçelere çıkıyorsam bilindik markalardan alırdım zowie pulsar dan birini alın geçin ben pulsar alırdım

o bütçelere çıkıyorsam bilindik markalardan alırdım zowie pulsar dan birini alın geçin ben pulsar alırdım
pulsarı pek duymadım hocam kendim yaklaşık 10 senedir zowie ec1 b kullanıyorum o da zowie alacak gibi pulsar ile farkı nedir ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,557
Üyeler
190,058
Son üye
sadrazampower
Geri