SyFox
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 802
lolün optimizasyonu kötü hocam normal o fpsler oyun ortalarında sonlarındahocam lolde düşük fps alıyorum ama 120 130 lara düşüyor nedense
lolün optimizasyonu kötü hocam normal o fpsler oyun ortalarında sonlarındahocam lolde düşük fps alıyorum ama 120 130 lara düşüyor nedense
ama h ocam 1 2 ay önce böyle değildi nedense format falan attım ekran kartsız sonra ekran kartını taktım vs sonra işte böyle düşük fpsler vermeye başladı doğruda taktımlolün optimizasyonu kötü hocam normal o fpsler oyun ortalarında sonlarında
hocam 100 kişiye sorun 100ü de fps neden düşük diyor lolde çok takmayın drop falan girmiyorsaama h ocam 1 2 ay önce böyle değildi nedense format falan attım ekran kartsız sonra ekran kartını taktım vs sonra işte böyle düşük fpsler vermeye başladı doğruda taktım
yani hgocam kasma hissiyatı oluyorhocam 100 kişiye sorun 100ü de fps neden düşük diyor lolde çok takmayın drop falan girmiyorsa
monitörün kaç hz ?yani hgocam kasma hissiyatı oluyor
240monitörün kaç hz ?
freesyncda olmaması lazım aslında
freesync açmadımfreesyncda olmaması lazım aslında
ben hep açık kullanıyorum , lolde kesin açın hocamfreesync açmadım
Sistemim aşşağıdaki gibi aynı sorunu bende yaşıyorum fps 250 nin üstüne çıkmıyor 180 altına falan düşüyor arada.
Sistemsel olarak hiç bir sıkıntı yok ama fps diplere düşüyor bazen oyun 30fps ye kitliyor oyunu kapatıp açmadan düzelmiyor
Benim tahminim amd ekran kartlarında bir sorun var bu sistemin benzeri 3060 kullanan birisinde 300 ün üstünde sabit olduğunu gördüm.
bütün her şeyi denedim ama sorun düzelmiyor.
asus b650 k
7600x
id cooling se 224-xts
Sapphire RX 6700
Patriot viper venom 32gb 6000mhz cl30
msi mpg a850g
kioxia exceria plus g3
aoc 24g4ha 200hz
Söylediklerim cs2 içni geçerlidir.
cs 2 de ben 2k 240 300 arası alıyorum ara sıra 200 240 arası falan ama lolde oyun içi 130 150 lerde oynuyorum oyun sonlarına doğruben hep açık kullanıyorum , lolde kesin açın hocam