Ekranda değişik desenler oluştu

Redshift

80+
Reaksiyon skoru
122
IMG_0437.webp

Bu sabah bilgisayarı açtım açılırken bios ekranında fazla bekledi sanki bişeyler yükleniyor gibi sonra pc açılınca boşta siyah CMD ekranı açıldı masaüstünde sonra kapandı kendi kendine ben de bios’ta sorun mu var acaba dedim anakartım asus tuf b850-e wifi model. İnternetten güncel beta sürüm bios güncellemesini indirdim kurmak için bilgisayarı yeniden başlattım ve bios’a girmemle böyle bi manzara ile karşılaştım. ( bios’u güncellemeden karşılaştım) Neden olabilir ?

Ekran kartında problem olabilir vram arızası gibi

pc'yi her açtığında ekranda bu şekilde çizgiler görüyorsan ekran kartın arızalanma ihtimali yüksek düşük ihtimalde olsa kablo veya driver gibi nedenlerden ötürü de bu tip sıkıntılar yaşanabiliyor.

Ekran kartında problem olabilir vram arızası gibi

pc'yi her açtığında ekranda bu şekilde çizgiler görüyorsan ekran kartın arızalanma ihtimali yüksek düşük ihtimalde olsa kablo veya driver gibi nedenlerden ötürü de bu tip sıkıntılar yaşanabiliyor.
şimdiye kadar 1 kere başıma geldi. İnşallah driver nedenlidir.

şimdiye kadar 1 kere başıma geldi. İnşallah driver nedenlidir.
BIOS da oluyorsa driver olamaz ki asıl inşallah kablodur diyelim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Denemek için birkaç kez biosa girip cıkmayı deneyebilirsin tekrarlar ise kablonu değiş veya çıkar tak öyle dene düzelmez ise kartı başka sistemde dene orada da hata veriyorsa soğuk su gibi

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Denemek için birkaç kez biosa girip cıkmayı deneyebilirsin tekrarlar ise kablonu değiş veya çıkar tak öyle dene düzelmez ise kartı başka sistemde dene orada da hata veriyorsa soğuk su gibi
Bi kere oldu aynı hata bir daha olmadı bios’a defalarca da girmişimdir. Tek seferlikmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,222
Üyeler
191,498
Son üye
pembebornozluspiderman
Geri