Ethernet kablosunu pcye bağlayamıyorum

SyFox

80+ Silver
Reaksiyon skoru
869
Ugreen 20metre ethernet kablosu aldım . normalde router kullanıyordum başta router ile pcye bağladım çalıştı ardından modem ile pcye bağladım modemde ışık yanmadı ve çalışmadı . modemle routeri bağlamayı denedim bu sefer ışık yandı bu neden olabilir ?

Ugreen 20metre ethernet kablosu aldım . normalde router kullanıyordum başta router ile pcye bağladım çalıştı ardından modem ile pcye bağladım modemde ışık yanmadı ve çalışmadı . modemle routeri bağlamayı denedim bu sefer ışık yandı bu neden olabilir ?
one cikaralim yardimci olsunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

one cikaralim yardimci olsunlar
forumda kimse yok bu aksam benim konuya bile bakmamislar

Son düzenleme:
Altyapı fiber mi?Birde ne yapmaya çalışıyorsun açıklayıcı bir şekilde yazsan

roter yerine doğrudan uzaktaki modeme bağlanmak istemiş ama roterda çalışan kablo pc'den modeme kadar gittiğinde çalışmıyormuş. yani kablo pc'den modeme gittiğinde çalışmıyor.

@SyFox modem üzerindeki farklı girişlerin hepsinde aynı mı denediniz mi?

modem üzerindeki diğer girişleri denedin mi?

modem üzerindeki diğer girişleri denedin mi?
roter yerine doğrudan uzaktaki modeme bağlanmak istemiş ama roterda çalışan kablo pc'den modeme kadar gittiğinde çalışmıyormuş. yani kablo pc'den modeme gittiğinde çalışmıyor.

@SyFox modem üzerindeki farklı girişlerin hepsinde aynı mı denediniz mi?
Evet bütün girişleri denedim ama olmadı . Hocam amacım pcyi ethernet ile modeme bağlamak sadece

Pc ip almıyor gibi
netsh int ip reset

netsh advfirewall reset

netsh winsock reset

ipconfig / flushdns

ipconfig / release

ipconfig / renew

Pc ip almıyor gibi
netsh int ip reset

netsh advfirewall reset

netsh winsock reset

ipconfig / flushdns

ipconfig / release

ipconfig / renew
Hocam modem tenda onu tanımıyor olabilir mi . Sorunuza yanıt vermemişim fiber değil. Bunlari cmdye mi yazayim sira sıra

Durduk yere takınca çalıştı şuan teşekkürler yazan arkadaşlara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,467
Üyeler
190,213
Son üye
canvural5900
Geri