İşlemci nasıl kargolanır??

lux739

80+
Reaksiyon skoru
30
İşlemcinin kutusu duruyor fakat seffaf plastigini kaybettim? Ne yapabilirim?

Günaydın hocam ne alacaksın ışlemci. Am4 işlemcilerin kargolaması bir tık sıkıntı iyi muhafaza etmen gerekiyor . Patlakcikli şeyden kesin koy ama islemciyi neyin içine koyabilirsin bilmiyorum

Günaydın hocam ne alacaksın ışlemci. Am4 işlemcilerin kargolaması bir tık sıkıntı iyi muhafaza etmen gerekiyor . Patlakcikli şeyden kesin koy ama islemciyi neyin içine koyabilirsin bilmiyorum
ddr5 gecme kararı aldım satıyom parcaları, ilan atarken bi baktım o seffaf kutusu yok ne yapıcam bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüzük kutusu falan yok mu evde bi bakın
kupe var olmaz mı

ddr5 gecme kararı aldım satıyom parcaları, ilan atarken bi baktım o seffaf kutusu yok ne yapıcam bilemedim

kupe var olmaz mı
Deneyin işlemci sığacağı o boyutlarda bir kutu gerekiyor en sağlıklısı öyle olur

oncekı konudan dolayı mı ddr5 e gecme kararı aldınız

fpsınız dusuk dıye hangı zekı arkadas ddr5e gec dedı sana sorunu cozmeye odaklandın mı hıc

ıslemcı kac derece kac wat guc cekerken kac fps alıyorsun tablo olarak hıc detaylı olarak resım eklemedın format denedın mı ? ddr5 e gecmek cozum degıl bazen ben bıle ımzada yazan sıstem ıle fpslerım yerlerde gezıyor bır format atıyorum duzelıyor

fpsınız dusuk dıye hangı zekı arkadas ddr5e gec dedı sana sorunu cozmeye odaklandın mı hıc
denemedıgım cozum kalmadı kral gemini chatgpt ile saatlerce denedik bisiler, 4 tane konu actım yok duzelmıyo. Bi amd adrenalini minimal kurmak bir nebze duzelttı sorunumu, ama tam versiyonunu kullanmam lazım klip vs alıyorum. Anında yenıden oynatmanın da bu derece fpsimi etkileyecegini sanmıyorum. Bilmiyorum yordu bu sorun, catısma anlarında 120lere dustugunu bile gordum

denemedıgım cozum kalmadı kral gemini chatgpt ile saatlerce denedik bisiler, 4 tane konu actım yok duzelmıyo. Bi amd adrenalini minimal kurmak bir nebze duzelttı sorunumu, ama tam versiyonunu kullanmam lazım klip vs alıyorum. Anında yenıden oynatmanın da bu derece fpsimi etkileyecegini sanmıyorum. Bilmiyorum yordu bu sorun, catısma anlarında 120lere dustugunu bile gordum
format denedın mı 3. defa sordum

ıslemcı kac derece kac wat guc cekerken kac fps alıyorsun tablo olarak hıc detaylı olarak resım eklemedın format denedın mı ? ddr5 e gecmek cozum degıl bazen ben bıle ımzada yazan sıstem ıle fpslerım yerlerde gezıyor bır format atıyorum duzelıyor
2 defa bu sorun ıcın format attım
şöyle bir videom var fakat afterburner kullanmayı cok bılmedıgım ıcın tam detaylı değil ve video deathmacth videosu en baba 190a dusuyo ama rankedda dedigim gibi 120 gormusluıgum var

2 defa bu sorun ıcın format attım
şöyle bir videom var fakat afterburner kullanmayı cok bılmedıgım ıcın tam detaylı değil
vıdeo varda bır tek cekırdek kullanımlarını acmıssın ekran kartın 50 watlarda gezdıgnı gordum sorun bu olabılır mı sence ve yapay zeka sana neler yaptırdı soylermısın

attıgın formatlar usb ıle temız formatmı yoksa wındwos uzerınden sıfırlama mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,889
Üyeler
190,285
Son üye
shift4
Geri