🔥İndirim World kart Steam, YT Music, Spotify vb. 300 TL indirim MART - NİSAN (20 MART)

talhabkr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,716
YAPIKREDİ BABA KAMPANYAYI YENİLEDİ!!!!

Sadece mastercard olan kartlarda geçerli. World mobilden katılım sağlanıyor. Banka, kredi kartı veya mastercard'a bağlı sanal kartınızla yararlanabilirsiniz.

IMG_0975.webp

Hazır steam indirimleride başlamışken kesinlikle yararlanılması gereken kampanya.

Geçen ay son günlerde (18 Mart) Steam'e 7 dolar bakiye yükleyerek katıldım, iade aynı gün yattı.
Yenilendi haberini görünce şimdi tekrar baktım ve beni yine dahil etmiş. Kralsın World.
Apple & Microsoft kampanyasını 2 aydır vermiyor ama bu konuda biraz kırgınım. 😅

Mart 19'da bitecek kampanyaya ayın 18'inde Steam'e 7 dolar bakiye yükleyerek katıldım aynı gün iade geldi.
Yenilendi haberini görünce şimdi tekrar baktım ve beni yine dahil etmiş. Kralsın World.
Apple & Microsoft kampanyasını 2 aydır vermiyor ama bu konuda biraz kırgınım. 😅
bende 20 dk önce 5 dolar bakiye attım sonra dedim yapıkredi yine yapar yapacagını yine geldi aynı kampanya. Kalpten oynuyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steam skin alışverişinde geçerlimi
steam içinde yaptığım bütün alışverişlerde geçerli

bende 20 dk önce 5 dolar bakiye attım sonra dedim yapıkredi yine yapar yapacagını yine geldi aynı kampanya. Kalpten oynuyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steam içinde yaptığım bütün alışverişlerde geçerli
:D visa imiş benim kartım unlucky

Hb world carda yok galiba

Yapıkredi bu kampanyayı bana çıkarmıyoe bahsedilen app store şeyi de çıkmıyor çıldırcam

apple için gelmedi mi bu sefer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,814
Üyeler
190,274
Son üye
pacmanizer
Geri