🔥İndirim World kart Steam, YT Music, Spotify vb. 300 TL indirim MART - NİSAN (20 MART)

talhabkr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,722
YAPIKREDİ BABA KAMPANYAYI YENİLEDİ!!!!

Sadece mastercard olan kartlarda geçerli. World mobilden katılım sağlanıyor. Banka, kredi kartı veya mastercard'a bağlı sanal kartınızla yararlanabilirsiniz.

IMG_0975.webp

Hazır steam indirimleride başlamışken kesinlikle yararlanılması gereken kampanya.

Geçen ay son günlerde (18 Mart) Steam'e 7 dolar bakiye yükleyerek katıldım, iade aynı gün yattı.
Yenilendi haberini görünce şimdi tekrar baktım ve beni yine dahil etmiş. Kralsın World.
Apple & Microsoft kampanyasını 2 aydır vermiyor ama bu konuda biraz kırgınım. 😅

Mart 19'da bitecek kampanyaya ayın 18'inde Steam'e 7 dolar bakiye yükleyerek katıldım aynı gün iade geldi.
Yenilendi haberini görünce şimdi tekrar baktım ve beni yine dahil etmiş. Kralsın World.
Apple & Microsoft kampanyasını 2 aydır vermiyor ama bu konuda biraz kırgınım. 😅
bende 20 dk önce 5 dolar bakiye attım sonra dedim yapıkredi yine yapar yapacagını yine geldi aynı kampanya. Kalpten oynuyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steam skin alışverişinde geçerlimi
steam içinde yaptığım bütün alışverişlerde geçerli

bende 20 dk önce 5 dolar bakiye attım sonra dedim yapıkredi yine yapar yapacagını yine geldi aynı kampanya. Kalpten oynuyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steam içinde yaptığım bütün alışverişlerde geçerli
:D visa imiş benim kartım unlucky

Hb world carda yok galiba

Yapıkredi bu kampanyayı bana çıkarmıyoe bahsedilen app store şeyi de çıkmıyor çıldırcam

apple için gelmedi mi bu sefer

Geri