❌İndirim Bitti! Razer Blackshark V3 5.841TL (Son 1 Yılın En İyi Fiyatı)

TüpnikPiki

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
32
Razer BlackShark V3 Amazon'da 500 TL indirimle ödeme ekranında 5.841 TL'ye düşüyor

https://www.amazon.com.tr/dp/B0F93VMJ93

1774162518145.webp

Ekler

• 1774091032098.webp
    1774091032098.webp
    59.9 KB · Hit: 1,308
Son düzenleme:
V2 pro var bende karıştırmışım o yüzden yorumu düzeltiyorum. Ama fikrim v3ün çok da kötü olmadığıdır v2 pro sadece sarj sıkıntısı yaşıyordum onda 2020 ve 2024 modellerinde farklar vardı bunda öyle bir şey varsa mutlaka dikkat edin

V2 pro var bende karıştırmışım o yüzden yorumu düzeltiyorum. Ama fikrim v3ün çok da kötü olmadığıdır v2 pro sadece sarj sıkıntısı yaşıyordum onda 2020 ve 2024 modellerinde farklar vardı bunda öyle bir şey varsa mutlaka dikkat edin
şarj sıkıntısında ne gibi bir problem oluyor

Ben v2 pro da sadece cs falan oynarken sws takilma cizirti sikintisi yasadim

bana yetmiyor şarj olarak ben mikrofonun da kullanmıyorum bu arada harici mikrofon var o da etkiliyor mu bilmem
1-1.5 hafta götürüyor bende. Günlük ortalama 6-7 saat arası kullanıyorum. Power saving modunu 15 dakikaya çekebilirsin. Boşta açıkta kalınca batarya ömrü çabuk biter. Zamanla kullanıma bağlı olarak batarya ömrü kısalır gerçi o konuda yapacak bir şey yok.

Ben v2 pro da sadece cs falan oynarken sws takilma cizirti sikintisi yasadim
bende kulaklığı almadan önce de zaten harici mikrofon vardı ondan dolayı mikrofonunu kullanmıyorum
1-1.5 hafta götürüyor bende. Günlük ortalama 6-7 saat arası kullanıyorum. Power saving modunu 15 dakikaya çekebilirsin. Boşta açıkta kalınca batarya ömrü çabuk biter. Zamanla kullanıma bağlı olarak batarya ömrü kısalır gerçi o konuda yapacak bir şey yok.
Allah allah bende o kadar sürmüyor acaba sen 2024 modelini mi aldın?

bende kulaklığı almadan önce de zaten harici mikrofon vardı ondan dolayı mikrofonunu kullanmıyorum

Allah allah bende o kadar sürmüyor acaba sen 2024 modelini mi aldın?
Razer blackshark v2 pro (2023) yazıyor. Hani 2024 üretimi mi bilmiyorum. Kulaklık standart olarak 70 saate kadar süre veriyor. O saati karşılıyor açıkcası bende. Garantisi bitmediyse gönderebilirsin. Yani günlük 10 saat kullansan kulaklığı normal şartlarda 6-7 gün götürmesi gerekiyor.

Razer blackshark v2 pro (2023) yazıyor. Hani 2024 üretimi mi bilmiyorum. Kulaklık standart olarak 70 saate kadar süre veriyor. O saati karşılıyor açıkcası bende. Garantisi bitmediyse gönderebilirsin. Yani günlük 10 saat kullansan kulaklığı normal şartlarda 6-7 gün götürmesi gerekiyor.
Heralde bitmeye yakındır garantisi bir bakmam gerekiyor v2 pro 2023 yazdığını kutusundan mı gördün?

v2 hyperspeed ile farkı ne tam olarak sürücüsü aynı sanırım
V2 Hyperspeed ve V3 arasında ciddi farklar var.
V2'de 32khz çıkarılamaz mikrofon var, V3'te 48khz full band çıkarılabilir mikrofon var.
V2'de 7.1 sanal surround var V3'te 7.1.4 THX Spatial Audio var.
V3'ün gecikmesi daha düşük.
V3 başlığı 15 derece dönebiliyor.
Ayrıca V3'te HyperSpeed Wireless Gen-2 var

Bu kulaklık mı yoksa Steelseries nova arctis 5 mi? Çok arada kaldım birini almayı düşünüyorum.

Geri