- Reaksiyon skoru
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çok sağ ol, son bir şeyi netleştirmek istiyorum. Vatan'ın sitesinde RAM ekleme kısmında Corsair 16GB seçince +11.142 TL fark çıkarıyor, sanırım sistem 2 adet eklemeye çalışıyor ya da bir hata var.
1. Ben şimdi sistemi içindeki standart Goodram 16GB (1x16) 5600MHz ile alsam, yanına ileride (başka yerden veya yine Vatan'dan parça olarak) 2 bin TL'ye bir tane daha 16GB eklesem sistem direkt 32GB olur mu?
2. Bu şekilde dışarıdan RAM eklemek garantiyi bozar mı? 11 bin TL fark vermek yerine bu çok daha mantıklı değil mi?
Bir de ikinize de sorum şu: RAM'i şimdi 11k fark verip oradan eklemek yerine, 16GB (1x16) baz haliyle alıp, yanına ileride 2 bin TL'ye kendim takarsam 32GB olur mu, garantim bozulur mu?
En F/P ve güvenli yol hangisiyse şimdi tetiği çekiyorum, yardımlarınız için çok sağ olun
1. Ben şimdi sistemi içindeki standart Goodram 16GB (1x16) 5600MHz ile alsam, yanına ileride (başka yerden veya yine Vatan'dan parça olarak) 2 bin TL'ye bir tane daha 16GB eklesem sistem direkt 32GB olur mu?
2. Bu şekilde dışarıdan RAM eklemek garantiyi bozar mı? 11 bin TL fark vermek yerine bu çok daha mantıklı değil mi?
Ne demek hocam. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hiç sıkıntı yok sor istediğini başka sorun olursa şimdide olur kasa geldikten sonrada.
Yani uzun süredir piyasayı inceliyorum savaş yapayzeka derken herşeyin fiyatı fırladı şahsi fikrim temmuz aylarına doğru böyle sistemleri 80 civarına anca bulucaz . 2. Ram krizi de yolda yüksek bı zam gelecek tahminen oyuzden aktif piyasada muadillerine göre zaten ucuz ekstra parça kalitesi iyi seçilmiş biraz sistem. (Laptop ihtiyacım olmasa bende alırdım bu sistemi 2. El sistemlerin 35 40 k ya satıldığı dönemde feci iyi )
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
SyFox hocam, sendegitunutbeni hocam ikinize de eyvallah. Kafam şurada karıştı; biri MSI MAG Forge diğeri Cougar diyor. SyFox hocamın dediği 'B+ Tier PSU' olayı RTX 5070'li bu sistem için MSI'dan daha mı güvenli olur?Cougardaki psu b+ tier , diğer kasalar E tier . Hocam bence cougari seçin
Bir de ikinize de sorum şu: RAM'i şimdi 11k fark verip oradan eklemek yerine, 16GB (1x16) baz haliyle alıp, yanına ileride 2 bin TL'ye kendim takarsam 32GB olur mu, garantim bozulur mu?
En F/P ve güvenli yol hangisiyse şimdi tetiği çekiyorum, yardımlarınız için çok sağ olun