❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Abi herkes yazsın madem, aldığınız ram 'in yorumuna 1 puan verin. İndirimli fiyattan aldım ve iptal ettiler.

Urunler magazalar icin stoklara acildi. Evimin dibindeki magazada 10k lik 64gb ramin stogu var daha iptal gelmedi onay beklerken gidip alabilir miyim diye sormali miyim?

THH ye gidilse bile firmalar kendilerini savunuyor. Pazaryeri entegre programından kaynaklı hata oldu falan diyolar sıyrılıyorlar olaydan. İşin içerisinde olan varsa bilir. Mesela bir kategoride indirim yapmak istedikleri zaman, o kategori indirimini tek tıkla program üzerinden yapıyolar. O da hatalara sebebiyet verebiliyor. En ufak bi dikkatsizlik sonucu hatalı fiyat yayınlıyolar. THH ye deki bir çok başvuru bunlarla ilgili.

Sistem kilitli diyip vermiyorlarmış yine de dene ne kaybedersin bizi de aydınlat
daha 20 dk önce bizzat birine gidip mağaza sordurdum öyle dedi ama şimdi sitede tükendi diye görünürken şimdi stoktaki mağazalar diye gelmiş yeni

Ben iptal ettim provizyon bitmeden kolay gelsin size :D

daha 20 dk önce bizzat birine gidip mağaza sordurdum öyle dedi ama şimdi sitede tükendi diye görünürken şimdi stoktaki mağazalar diye gelmiş yeni
10.000 lik urun icin konusuyorumz. ilk olarak tukendi dendi sonra ise fiyat guncellendi 52.259 olarak sonra da magazalarin stoklarini actilar. Belki iptal yemez belli degil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben iptal ettim provizyon bitmeden kolay gelsin size :D
Hocam hangi urundu ben alayim(!) 🤣

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri