Millet kasaya takıp oyunu oynayıp bitirp yattı bile hocam geliyor mu ne demek.Alan varmı bu şekilde geliyor mu sabah düşmüş yakalayamadım
Valla geç gördüm çoğu gelmez demişte onaylandı mı ne durumda merak ettimMillet kasaya takıp oyunu oynayıp bitirp yattı bile hocam geliyor mu ne demek.
Aldılar diyorum ya hocam mağazadan teslim şekilde. Kalanlarından 1 den fazla siparişi varsa sadece 1 tane bırakıp kalanı iptal ediyorlar o 1 ide yolluyorlar kargo seçtiyseniz.Valla geç gördüm çoğu gelmez demişte onaylandı mı ne durumda merak ettim
Valla çok iyi bu fiyatlara daha da gelmezAldılar diyorum ya hocam mağazadan teslim şekilde. Kalanlarından 1 den fazla siparişi varsa sadece 1 tane bırakıp kalanı iptal ediyorlar o 1 ide yolluyorlar kargo seçtiyseniz.
Bu fiyatlara düşeceği izlenimi uyanıyor bende koskoca vatan stok eritmek için bu fiyata düşmez.Valla çok iyi bu fiyatlara daha da gelmez
3/5 değil yani ciddi bi düşüş, inşallah yanılmazsın hocam düşsün de alalım 16 yetmiyor vallaBu fiyatlara düşeceği izlenimi uyanıyor bende koskoca vatan stok eritmek için bu fiyata düşmez.
tekrar aynı fiyatlarda bakınAlan varmı bu şekilde geliyor mu sabah düşmüş yakalayamadım
Dalga mı geçiyorsunuz hocamtekrar aynı fiyatlarda bakın
GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 BEYAZ DDR5 6000MHz CL36 1.35V RGB Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 BEYAZ DDR5 6000MHz CL36 1.35V RGB Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
yokniye ki ?Dalga mı geçiyorsunuz hocam
32x2 64 gb ram 10k ya satıldı siz 16x2 yi 33k dan atıp aynı fiyat diyorsunuz?yokniye ki ?
komiksin bayatekrar aynı fiyatlarda bakın
GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 BEYAZ DDR5 6000MHz CL36 1.35V RGB Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 BEYAZ DDR5 6000MHz CL36 1.35V RGB Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
aynı fiyat demedim galiba türkçenizde bir sorun var ben orda şunu söylemek istedim bu ürün 10 k iken 30 k ya çıkmasına şaşırdım ve böyle bir şey söyledim32x2 64 gb ram 10k ya satıldı siz 16x2 yi 33k dan atıp aynı fiyat diyorsunuz?