Kitap okuma alışkanlığı kazandım

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,444
Açlık oyunları film serisini izledim ve gerçekten büyüledi beni, çok meraklı ve detaycı bir tip olduğum için kitabını aldım normalde ben ve kitap, uzaktan yakından alakamız olmazdı :D şimdi kitabı aldım tek oturuşta devam ediyorum 70. Sayfadayım, filmini izlemiş bile olsam kitap çok daha betimleyici bir anlatım sunuyormuş. Üstelik nerden geldi bilmiyorum 3 gün önce günlük tutmaya başladım her akşam yatmadan önce içimi döküyorum güzel oluyor :D belki varsa benim gibi bunalımda ve çokta arkadaşı olmayan sadece PC başında oturan tipler, bir kitaba hobiye her hangi bir uğraşa kafa yorması bunaltınızı alıyor. :D

Kitap çok başka bir şey hocam bende yaklaşık 2 sene önce kazandım bu alışkanlığı o zamandan beri hayat benim için çok daha farklı bir hal aldı.

Kitap çok başka bir şey hocam bende yaklaşık 2 sene önce kazandım bu alışkanlığı o zamandan beri hayat benim için çok daha farklı bir hal aldı.
Hocam ben şu anlık sadece bunalımdan biraz olsun uzaklaşmama yardım ettiğini gördüm sadece, siz ne yaşadınız, hayatınızı nasıl değiştirdi bu alışkanlık?

Aslında benim ilk olarak başlama nedenim biraz olsun hayatın iğrençliğinden uzaklaşmaktı sonrasında zaten kitapla bir bütün olmuşum farkına varmadan. Bana kitap okumanın kattığı en belirgin özellik olgunluk oldu. Her şeyi daha farklı bir olgunlulukla yorumlaya başladığımı hissetim hocam. Şimdi düşündüğümde eskiden okumadan geçirdiğim zamanlara çok üzülüyorum.

Hocam ben şu anlık sadece bunalımdan biraz olsun uzaklaşmama yardım ettiğini gördüm sadece, siz ne yaşadınız, hayatınızı nasıl değiştirdi bu alışkanlık?
ben okumayı çözdüm çözeli kitap okuyorum pişmanda değilim uzun dönemli kitap okuyan insanlarda reading slump dedikleri okumaktan soğuma uzaklaşma gibi bir olay yaşanıyor o kısmıda webtoon okuyarak çözdüm şuan polisiye ve fantastik romanlardan devam.

ben okumayı çözdüm çözeli kitap okuyorum pişmanda değilim uzun dönemli kitap okuyan insanlarda reading slump dedikleri okumaktan soğuma uzaklaşma gibi bir olay yaşanıyor o kısmıda webtoon okuyarak çözdüm şuan polisiye ve fantastik romanlardan devam.

Polisiye olarak John Verdon'un Aklından Bir Sayı Tut kitabını okumadıysan tavsiye ederim. Polisiye roman okuduğum yıllarda bunun üstü ya da denk bir kitap okumamıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,198,377
Üyeler
190,357
Son üye
Oqtii
Geri