LOGITECH MX KEYS S ve LOGITECH MX MASTER 3S alınır mı?

Reaksiyon skoru
5
Merhabalar
tasarım ve günlük kullanımlarım için Logitech MX keys S klavye ile MX master 3S mouse düşünüyorum ama bu tarz farklı markalarda öneriniz var mıdırr?
bütçede sorun yok yeterki malzeme kalitesi vs iyi olsun

Merhabalar
tasarım ve günlük kullanımlarım için Logitech MX keys S klavye ile MX master 3S mouse düşünüyorum ama bu tarz farklı markalarda öneriniz var mıdırr?
Hocam satın aldınız mı ?

Merhabalar
İki ürünü de 3 senedir kullanıyorum, ikisinden de çok memnunum. Klavyeyi özellikle çok beğeniyorum, Logi'nin kendi bilek desteğini de almıştım, o da çok işime yaradı. Mouse'tan da memnunum ama dışındaki plastik malzeme sebebiyle muhtemelen klavye kadar uzun özürlü kullanamayacağım, aşınmalar, parlamalar başladı ancak herhangi bir yırtık ya da kullanıma engel bir durum yok, memnunum.

İki ürünü de 3 senedir kullanıyorum, ikisinden de çok memnunum. Klavyeyi özellikle çok beğeniyorum, Logi'nin kendi bilek desteğini de almıştım, o da çok işime yaradı. Mouse'tan da memnunum ama dışındaki plastik malzeme sebebiyle muhtemelen klavye kadar uzun özürlü kullanamayacağım, aşınmalar, parlamalar başladı ancak herhangi bir yırtık ya da kullanıma engel bir durum yok, memnunu
sağolasın hocam en kısa sürede alıcam bakalım ben de memnun kalırım umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,483
Üyeler
195,640
Son üye
YAslanBey
Geri