Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

@Yozgatlııı, hocam beyaz philips geldi. Çok şükür hiç ölü piksel görmedim şimdilik. Sadece kulağını monitörün arkasına daydığında cw sesi var nromal kullanımda duyulma ihtimali yok ama ileride büyür mü onu düşünüyorum.
Genelde port sayısı kullanımı arttıkça geliyor cw sesi monitörlerde bir kaç kez yaşadım lenevo bir monitörde sanırım g24 20 idi birde Odyssey G4 olması lazım

Genelde port sayısı kullanımı arttıkça geliyor cw sesi monitörlerde bir kaç kez yaşadım lenevo bir monitörde sanırım g24 20 idi birde Odyssey G4 olması lazım
Port sayısı dediğiniz ne oluyor?
Birde bu monitörde yapılması gereken ayarları araştırmış mıydınız?

3 ay 5070ti ekran kartı alsam mı diye karar veremedim gittim 5070 aldım dün geldi. Şimdi de monitör için kararsız kaldım bakalım o ne kadar sürecek. Mevcutta 1080 VA panel var. Oled çok heveslendim ama IPS de benim işimi görür o yüzden şöyle başlıkları inceledikten sonra karar vercem sanırım😀

Ömrüm boyunca ilk kez yaşıyorum bunu, 3 ay olacak philipsin o beyaz 1440p monitörünü 4 kere alıp iade ettim alayı sorunlu, AOC aldım ölü pixel çıktı değişim talebimi iade yaptılar. Vatanda elle görüp almaya gittim kutudan çıkan 0 ürüne elimi sürerken ödüm koptu patlayacak diye plastik trim sesinden. Kısa gibi gelse bu 5 monitör değişimi 2 ay sürdü kredi kartı neye uğradığını şaşırdı, yatıp çekilen taksitler havada uçuşuyor. 60k para baydık kasa aldık 2 aydır yatıyor eldende bir şey gelmiyor ya ona uyuz oluyorum. Allah'ın 13 14 bin lirasına monitör yok sanırım.
Philips monitörde ne sıkıntı yaşadınız hocam

Hocam monitörün çerçevesinde boşluklar var mıydı sizinkinde

WhatsApp Image 2026-03-27 at 17.17.56.webp
WhatsApp Image 2026-03-27 at 17.17.56 (1).webp
WhatsApp Image 2026-03-27 at 17.17.56 (3).webp
WhatsApp Image 2026-03-27 at 17.17.56 (2).webp

yorum yapamam hiç hatırlamıyorum valla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çözüldü işaretlemişsin ya monitör olarak

yorum yapamam hiç hatırlamıyorum valla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun bakalım . tufa genel olarak hiç iyi bakamadım ya

Bu monitörün malzeme kalitesi pek beğenilmiyor diye biliyorum bende alacaktım bundan

Bu monitörün malzeme kalitesi pek beğenilmiyor diye biliyorum bende alacaktım bundan
tuf serisi rezil ötesi malzeme kalitesine sahip zaten genelde hep plastik trim sesi var pivpt vesaire yaparken ancak bir arkadaş almış 2 gün önce bana monitörü salladım takla attırdım böyle ses yok kusursuz dedi ona güvenerek siparişi geçmiştim.

Geri