tunçmatik en iyisiAkım korumalı priz almak istiyorum fakat hangisi iyidir hangisi kötüdür bilmiyorum ve ucuz olsa iyi olur. Ucuz fiyatlı akım korumalı priz önerebilir misiniz??
urun.n11.com
bir şey sorucam 1 tane tekli akım korumalı priz alsak ve onun ucuna 6lı normal piriz taksak gene işe yararmıtunçmatik en iyisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tunçmatik Powersurge TSK6136 1050J 5'li Akım Korumalı Priz 1.5 M Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Tunçmatik Powersurge TSK6136 1050J 5'li Akım Korumalı Priz 1.5 M Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Akım korumalı priz almak istiyorum fakat hangisi iyidir hangisi kötüdür bilmiyorum ve ucuz olsa iyi olur. Ucuz fiyatlı akım korumalı priz önerebilir misiniz??
tunçmatik en iyisi
Tunçmatik Powersurge TSK6136 1050J 5'li Akım Korumalı Priz 1.5 M Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Tunçmatik Powersurge TSK6136 1050J 5'li Akım Korumalı Priz 1.5 M Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
urun.n11.com
kasayı ve ekranı bağlasan yeter en az 2 li al. bunların kablosunu tunçmatiğe .tunçmatiğin kablosunu uzatma kablosuna yada direk prize takabilirsin. ama muhakkak pc kabloları tunçmatiğe takılı olsunbir şey sorucam 1 tane tekli akım korumalı priz alsak ve onun ucuna 6lı normal piriz taksak gene işe yararmı
yoksa direk 6lı akım korumalı mı alalım
urun.n11.com
Hazır indirime girmişken şunu tavsiye ederim. Koruma gücü çok yüksek. 918 Joule koruma seviyesine sahip. Tunçmatiğin ise 350 Joule.
Apc By Schneider Electric PM5-GR Akım Korumalı Priz 5'li Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Apc By Schneider Electric PM5-GR Akım Korumalı Priz 5'li Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Diğer arkadaşın attığında 350 Joule yazıyor. Birde Schneider'da bir kaç koruyucu ve farklı gerilim filtreleme özellikleri de var. Topraklama uyarı sistemi de var en önemlisi de tek tuşla sıfırlanabilir bir şartel var içerisinde. Ben olsam tercihimi 1836 yılından beri elektrik konusunda kendini kanıtlamış Schneider markasına yönelirdim sonuçta binlerce liralık bilgisayarlarımızı emanet ediyoruz. Üstelik ömür boyu garantili. Ama tercih sizin tabii kiBenim attığım modeli koruma kapasitesi 1050 Joule:
![]()
Tunçmatik Şok Akım Korumalı Beşli Grup Priz 5Li 1.5mt Kablolu Anahtarlı (Beşli 1.5 Metre) - Fiyatı, Yorumları
Tunçmatik Şok Akım Korumalı Beşli Grup Priz 5Li 1.5mt Kablolu Anahtarlı (Beşli 1.5 Metre) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Biraz daha yerli markalara destek olmakta fayda var, ben Tunçmatik kullanıyorum yaklaşık 6 aydır falan, elektirik kesintisi oldu, bolca şimşek çakan geceler de kullandım ama hiç bir sorun çıkarmadı.
Diğer arkadaşın attığında 350 Joule yazıyor. Birde Schneider'da bir kaç koruyucu ve farklı gerilim filtreleme özellikleri de var. Topraklama uyarı sistemi de var en önemlisi de tek tuşla sıfırlanabilir bir şartel var içerisinde. Ben olsam tercihimi 1836 yılından beri elektrik konusunda kendini kanıtlamış Schneider markasına yönelirdim sonuçta binlerce liralık bilgisayarlarımızı emanet ediyoruz. Üstelik ömür boyu garantili. Ama tercih sizin tabii ki![]()
Yok küçümsediğimden değil markaya da bir sözüm yok sadece ürün bazında bu iki ürün birbirine rakip değil. Tunçmatik'te olmayan bir çok extra özellik ve koruma türü var Schneider'da. Saydığım özelliklere extra olarak gerilim dalgalanmaları ve Elektriksel Aşırı Gerilim (Surge) koruması da içeriyor. Prizin kendi uyarı sistemi var kullanıcıyı uyarıyor veyahut kendi şartelini kapatıyor ve öyle uyarıyor.1969 dan beri elektirik sektöründe olan Tunçmatiği de küçümsememek lazım açıkcası.
Sonuç olarak iki markada merdiven altı değil ve ikisi de güvenilir.