Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

Şu an ben kullanıyorum elinize ulaştığında yorumlarınızı bekliyor olacağız
Yok hocam ben alamam monitör, kasayı da satacağım yarın birgün keriz parasına bir monitöre sahip olma lüksüne layık kim varsa alsın kullansın. Gelen kaçıncı monitör 5 veya 6. Şu alttaki çizgilere bak, kafayı yemeyeceksinde ne yapacaksın? Vatana gidiyorum ölü pixel testi artık yok testli alamazsınız sadece 5 pixel ölü ise değişim olur diyorlar. Yok hocam bize nasip olmuyor biz bu şeylere layık değiliz nerde rezil nerde rüsfa nerde ayıplı mal varsa adamlar bakıyor, Fettah Özalp sipariş etmiş.. dayayın buna kusurlu malı. Ne heves kaldı ne heyecan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ha birde ölü pixel var, oda kendiliğinden crosshair özelliği gibi düşünün pozitif bakmak lazım. Csde awp felan oynarken ise yarar.

Ekler

• IMG_20260328_155158.webp
    IMG_20260328_155158.webp
    275.6 KB · Hit: 35
Ömrüm boyunca ilk kez yaşıyorum bunu, 3 ay olacak philipsin o beyaz 1440p monitörünü 4 kere alıp iade ettim alayı sorunlu, AOC aldım ölü pixel çıktı değişim talebimi iade yaptılar. Vatanda elle görüp almaya gittim kutudan çıkan 0 ürüne elimi sürerken ödüm koptu patlayacak diye plastik trim sesinden. Kısa gibi gelse bu 5 monitör değişimi 2 ay sürdü kredi kartı neye uğradığını şaşırdı, yatıp çekilen taksitler havada uçuşuyor. 60k para baydık kasa aldık 2 aydır yatıyor eldende bir şey gelmiyor ya ona uyuz oluyorum. Allah'ın 13 14 bin lirasına monitör yok sanırım.
Hocam 2k 260 Hz thunderobot monitörünü alin

Yok hocam ben alamam monitör, kasayı da satacağım yarın birgün keriz parasına bir monitöre sahip olma lüksüne layık kim varsa alsın kullansın. Gelen kaçıncı monitör 5 veya 6. Şu alttaki çizgilere bak, kafayı yemeyeceksinde ne yapacaksın? Vatana gidiyorum ölü pixel testi artık yok testli alamazsınız sadece 5 pixel ölü ise değişim olur diyorlar. Yok hocam bize nasip olmuyor biz bu şeylere layık değiliz nerde rezil nerde rüsfa nerde ayıplı mal varsa adamlar bakıyor, Fettah Özalp sipariş etmiş.. dayayın buna kusurlu malı. Ne heves kaldı ne heyecan.

Ha birde ölü pixel var, oda kendiliğinden crosshair özelliği gibi düşünün pozitif bakmak lazım. Csde awp felan oynarken ise yarar.
Asus ölü pikselli mi çıktı

Bu nasıl şanssızlık hocam ? Ben 2 kere monitör almışımdır 1 kere ölüpiksel bir şey gelmedi.

O alt kısımda parlayan kesik kesik boydan boya değil buradan görünen onlar Çizik mi ekran tam kasaya oturmamış mı net olarak sen yorumlayabilirsin cihaz yanında çünkü

Ekran kapalı yani hasar şeklinde mi ucu sivri bir şey ile çizilmiş gibi görünüyor anlayamadım buradan satıcı kimdi
attığınız linkten aldım amazondan https://www.amazon.com.tr/dp/B0F8NQVCKS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

O alt kısımda parlayan kesik kesik boydan boya değil buradan görünen onlar Çizik mi ekran tam kasaya oturmamış mı net olarak sen yorumlayabilirsin cihaz yanında çünkü
hocam çiziği andırıyor genel olarak bence oturup oturmamasına baktım gayet sağlam oturmuş diye yorumladım. çizik hocam çizik yazarken birde flash ile bakayım dedimde çizik harbi.

@Yozgatlııı usta negatifi çağrıştırıyorsun ondan sağlam mal gelmiyor sana :/)
usta 1 okey 2 tamam 5. mi 6. mı ekran kafayı yiycem

Geri