Ryzen 7 9800x3d icin anakart

sendegitunutbeni

80+ Silver
Reaksiyon skoru
736
parcalarim
ryzen 7 9800x3d
5080 ekran kartı
64 gb ram
anakarttan fazla anlamam butce cok onemli degil tavsiyelerinizi bekliyorum uzun sure degismicegim bir şey olmasini istiyorum

daha ustunede cikabilirim yoksa yeterlimi
Gigabyte X870 Eagle
Gigabyte B850M Force
MAG B650 TOMAHAWK WIFI a
orta olarak bunlarada bakmistim
onlarda tercih edilebilir ama bu attığım üst segment sayılır zaten fazlasıyla iyidir daha üstüne gerek yok. Bunada gerek yok tabi bütçe sorunum yok dediğin için önerdim.

onlarda tercih edilebilir ama bu attığım üst segment sayılır zaten fazlasıyla iyidir daha üstüne gerek yok. Bunada gerek yok tabi bütçe sorunum yok dediğin için önerdim.
kasa +psu onerin varmidir hocam

bu kasa ve psu b tier olduğu için hoşuma gitti fp olarak

kasa +psu onerin varmidir hocam

bu kasa ve psu b tier olduğu için hoşuma gitti fp olarak
kasa + psu bir alınınca cok bilmiyorum iyi secenek yoktur ama ayrı ayrı alacaksanız önerebilirim akvaryum falan istiyorsanız

Kasa nzxt h6 flow bakabilirsin özellikleri boyu hoşuna giderse psu lian li edge gold 1000w olabilir
kasayi biliyorumda cok hosuma gitmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sağolun hocam

sıvı soğutmada bakıyorum fazla model var en sessiz iyi performans veren hangisi sizce

kasayi biliyorumda cok hosuma gitmiyor

sağolun hocam
Msi mag pano 100r pz veya 130r pz bak fanları çok kaliteli değil ama beğenmezsen değiştirirsin fanları kaliteli fanlar alıp. Ben sahsen cok takmıyorum 100r pz var bendede

Msi mag pano 100r pz veya 130r pz bak fanları çok kaliteli değil ama beğenmezsen değiştirirsin fanları kaliteli fanlar alıp. Ben sahsen cok takmıyorum 100r pz var bendede
seçeriz artik bu cumaya kadar tamamlamak istiyorum sistemi hayirlisiyla

Kaliteli parçalar secmissiniz hocam uzun süre götürür 4k bile. Ram ve ekran kartında marka ne seçtiniz
3440-1440p de kullanacam oyle duruyor

Kaliteli parçalar secmissiniz hocam uzun süre götürür 4k bile. Ram ve ekran kartında marka ne seçtiniz
ekran karti zotac
ram cl36 almistim evde var 32x2 seklinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,418
Üyeler
192,713
Son üye
ridvaneymenyildiz
Geri