Vodafoneden 5G hızı mı bekledin? 4.5G ilk çıktığında 3G si daha hızlıydı adamlarınAyarlardan açtım şebeke 5g gözüküyor ama hızlarım 4.5g ile aynı. Vodafone uygulamasına girdim cihaz 5g desteklemiyor yazıyor. Sizlerde durum aynı mı
Uygulamada cihaz uyumlu değil yazıyor ama cihaz uyumlu oda saçmaVodafoneden 5G hızı mı bekledin? 4.5G ilk çıktığında 3G si daha hızlıydı adamların![]()
Cihazın kaçak ise öyle yazması normal.Uygulamada cihaz uyumlu değil yazıyor ama cihaz uyumlu oda saçma
İmei falan atıldıysa böyle oluyor. Sim kartı başka cihaza tak 5G destekleyen uygulamada da 5G desteklediğini göstersin ama teflonda 5g ibaresini görünce sim kartı kendi telefonuna tak.Ayarlardan açtım şebeke 5g gözüküyor ama hızlarım 4.5g ile aynı. Vodafone uygulamasına girdim cihaz 5g desteklemiyor yazıyor. Sizlerde durum aynı mı
Telefon şebeke yerinde 5g yazıyorCihazın kaçak ise öyle yazması normal.
Yarın deneyeceğimSım kartı cıkartıp 5G destekleyen bi telefonla dene sonra aç ayarını cıkart tak telefonuna çalışır
Telefon şebeke yerinde 5g yazıyor. Ama hızlar düşük ve yanımda uygulamasında cihaz desteklemiyor yazıyorİmei falan atıldıysa böyle oluyor. Sim kartı başka cihaza tak 5G destekleyen uygulamada da 5G desteklediğini göstersin ama teflonda 5g ibaresini görünce sim kartı kendi telefonuna tak.
Pil tasarrufu vb şeyler varsa kapat 5g biraz daha fazla şarj harcadığı için sen açıyor olsanda cihaz 5g kullanmıyor
Var. Arkadaşım la test ettik onda 700 hız verdi bende 190bulundugun bölgede 5g yoktur kanka
şebeke yerinde sizde ne yazıyor 5 g mi 4.5 g miCihazın imei ni e devletten kontrol et. Eğer orda imei kopyalandığı yazıyorsa telefon isterse 6 g desteklesin yine de uyumlu değil yazıyor. Bugün başıma geldi. Telefon 5 g uyumlu. Uygulamadan açıyorsun ama sms geliyor telefon uyumlu değil diye. E devletten imei sorgusu yaptım. İmei kopyalanmış. Telefon zaten yurtdışı ve telefoncudan alınmaydı. Beklediğimiz oldu. Eğer sende de durum böyleyse normal yani.
Tam model ne telefonunTelefon şebeke yerinde 5g yazıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yarın deneyeceğim
Telefon şebeke yerinde 5g yazıyor. Ama hızlar düşük ve yanımda uygulamasında cihaz desteklemiyor yazıyor
Var. Arkadaşım la test ettik onda 700 hız verdi bende 190
xiaomi 14 ne olduTam model ne telefonun