Evet hocam imeiden kaynaklı uyumlu değil diyor.Bende de server kayıt X7 pro var bende 5g bile yazmıyorgelmez herhalde kıytırık bı telefonla IMEI attılarsa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Telefon direkt 5G uyumlu değil diyor bu imeiden mi kaynaklı?![]()
Sende 5G vardı bende direkt yoktu imei kaynaklı ama düzelttim. Simi başka telefona takıp orada aktif edip sonra kendi telime takarak şu an kullanıyorum. Hız testinde falanda 300 mbps gördüm benEvet hocam imeiden kaynaklı uyumlu değil diyor.
Benim telefonda server kayıtlı, 5g biraz garip çalışıyor şuan. Bağlantı çok sık kopuyor çok sık 4.5g ye tekrar geçiyor, bunları üniversite bölgesinde yaşamama rağmen yapıyor. Bu dediklerimin imeiden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Şuanlık en yüksek 160mbps gördüm ama genelde hızı 4.5g den çok farklı değil.
Bende 4G’de kalmak istiyorum 15 pro max var ayarlanabilir mi sizce?Şuanda server kayıtlı xiaomi 15 ultra kullanıyorum ama cihaza imei si atılan telefon 5g desteklemiyor ama 15 ultra 5g destekliyor. Gemini ye sorduğumda ısrarla bana handshake durumundan dolayı baz istasyonun imeime bakıp bu cihaz 4.5 destekli ve 5g kullanamaz demesinden dolayı 5g kullanamayacağımı söylüyor. Kafamı karıştıran durumlardan biri şuanda test yayınlarından bazılarını telefonum yakalayabiliyor.
Acaba 5g kullanabilecekmiyim?
Yanlış hatırlamıyorsam zamanında tuşlu telefonların imeileri 4.5g cihazlara atılıyordu ve cihazlar çatır çutur 4.5g çalışıyordu. Alıntıyı görüntüle
*#*#4636#*#* yapın hocam, şöyle çıkması lazım ayarların.Görünüyor olması çalışıyor anlamına gelmez. Benim cihaz desteklemiyor ama 5G var diyor.
Ayarlanması gerek ama ios ile çok alakam yok hocam, ai ya sormanız daha iyi olurBende 4G’de kalmak istiyorum 15 pro max var ayarlanabilir mi sizce?
4.5g tede dediğiniz taktik yapılıyordu, demekki cihaz tanıma düzeni değişmemiş.Sende 5G vardı bende direkt yoktu imei kaynaklı ama düzelttim. Simi başka telefona takıp orada aktif edip sonra kendi telime takarak şu an kullanıyorum. Hız testinde falanda 300 mbps gördüm ben