RTX 5070 Ti AERO OC GV-N507TAERO OC-16GD GDDR7 16GB Ekran Kartı 🟢 62.999 TL 🟢

Beyaz kartları takip eden yok galiba yorum atanlarda.
Herkes sallıyor pahalı diye. Siyah fiyatlarına göre kıyaslamayın.

Şu an beyazlar için çok seçenek yok 60k lar normal fiyatlar.. Aşağıdakini de ben alacağım gibi duruyor mağazadan.

1775064542694.webp

5000 serisi fiyatları çığırından çıkmış. Ağır bir Nvidia cı olarak bu fiyatlara almayı bırak yanından geçmem.

Almayın abi almayın almayınca bal gibi düşüyor, yok düşmez yok artar, yok ne kadar erken alırsan o kadar kardasın gibi saçmalıkların arkasına sığınmayın almayın bakın görün nasıl düşüyor.

Beyaz kartları takip eden yok galiba yorum atanlarda.
Herkes sallıyor pahalı diye. Siyah fiyatlarına göre kıyaslamayın.

Şu an beyazlar için çok seçenek yok 60k lar normal fiyatlar.. Aşağıdakini de ben alacağım gibi duruyor mağazadan.

Alıntıyı görüntüle
3 ay öncesine kadar 40 liradan başlıyordu bu kartlar, 60 vermek deli işi, 30.000'e XFX 9070 XT White satıldı 1 ay önce

5000 serisi fiyatları çığırından çıkmış. Ağır bir Nvidia cı olarak bu fiyatlara almayı bırak yanından geçmem.

Almayın abi almayın almayınca bal gibi düşüyor, yok düşmez yok artar, yok ne kadar erken alırsan o kadar kardasın gibi saçmalıkların arkasına sığınmayın almayın bakın görün nasıl düşüyor.
Nvidia'cı olmamıza rağmen bile savunamıyoruz :D fiyatlar zır delilik

2 tane 9070xt fiyatı

Ben 5000 serisi ilk çıktığında gamerock'a 51 lira vermiştim, bir iki ay bekleseydim 40'a Colorful alabilirdim, doğru zamanı kovalamak lazım :)
maalesef hocam bilemiyorsun ki ne olacağını bir anda fırlaya bilirdi

Geri