TCL, bu yıl ilk mürekkep püskürtmeli OLED monitörü çıkartıyor

Dünyanın en büyük LCD panel üreticisi olan BOE den Asus, msı, dell, aoc hepsi alıyor. TCL de keza aynı. XG27ACS BOE panel kullanıyor mesela.
Bende öyle yazmışım zaten ya.
Mesajımı ve mesajını kontrol eder misin 🫣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alır mı alır hocam bu şirketlerin hepsi sadece aylık bordroya bakıyor hangi ürün daha fazla bana ay sonu getiri yani gelir sağlar diye yoksa umrunda değil nereden olduğu isterse sudan olsun yinede alır.
Bende aynı şeyi demişim ya tayfunla.
Çok ayıp.

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
Bende öyle yazmışım zaten ya.
Mesajımı ve mesajını kontrol eder misin 🫣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende aynı şeyi demişim ya tayfunla.
Çok ayıp.
Yapıyon bu sporu.

• İnanılmaz
Harbici attığım TLC monitör gelse bi düşünürüm ya.
Yaşlanıyor muyum ne stüdyo tarzı sade setuplar çok hoşuma gitmeye başladı.
Bir ara hayalim Asus proart sistem toplamakti.
Benim sistem simsiyah sizede öneririm herşeyin siyah olduğu bir sistem parçaları mousesinden tut kasada her şey siyah :D Kendimi nasıl daha fazla derbeder yaparım diye düşünsem bu kadar yapamazdım herhalde :ROFLMAO:

Benim sistem simsiyah sizede öneririm herşeyin siyah olduğu bir sistem parçaları mousesinden tut kasada her şey siyah :D Kendimi nasıl daha fazla derbederyaparım diye düşünsem bu kadar yapamazdım herhalde :ROFLMAO:
He sen ondan simsiyah woled aldın.
Bende diyorum qd oledi neden bıraktı.
Siyah sevdası varmış.

He sen ondan simsiyah woled aldın.
Bende diyorum qd oledi neden bıraktı.
Siyah sevdası varmış.
Doğru oda var hocam woled siyahlığı bitirdi bizi akşam ekranı göremiyorum artık parlaklık bazen kısıyorum 20-30 akşam gözlerin sağlığı için sanki mağarada oynuyorum.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Loky
yav bana bu samsung g6yı kim aldırdı bi bulamadım gitti
odam zifirikaranlık napacam ben bu mat kaplamayı
O kadar ucuz ki herkes o hataya düşüyor Tr'de.
Bende g81sf alarak düşmüştüm.

• Hahaha
tayfun hocamın 9kya aldığım 4k 27 inç 60 hz monitörle wordde 11 punto %40 büyütmeyle 55x55 cm sayfa açıp akıyorum iyi ki 2k 180 hz falan almak yerine bunu almışım

Doğru oda var hocam woled siyahlığı bitirdi bizi akşam ekranı göremiyorum artık parlaklık bazen kısıyorum 20-30 akşam gözlerin sağlığı için sanki mağarada oynuyorum.
Ben cb2077'de siyah sahnelerde bişey görmüyom. Tayfunun dediği siyahlara ekstra siyah olayı oluyor. Parlaklık da açasım yok çünkü aydınlık ekranda parlak yani.
Siyah sahnelerden objeler gözükmüyor.

• Beğen
O kadar ucuz ki herkes o hataya düşüyor Tr'de.
Bende g81sf alarak düşmüştüm.
samsungun kötü yanı :kekw:
bugün telefonun kamerasına hayran oldum birkaç tane 200 mp fotoğraf çekince, tam bu ihtiyaçtan almıştım ama hiç denk gelmemişti aldığımdan beri
samsung monitörlere de glossy yapsa güzel olur artık geliştiler nasıl olsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,306
Üyeler
201,170
Son üye
Punisher|

Geri