James Donkey 24inc Alınır mı??

Suffle

80+
Reaksiyon skoru
1

Fiyat olarak cok uygun tam butceme gore nasil monitor alibirmi deger mi parasina ? Olu piksel garantiside var yada bu fiyat araliginda tavsiye ettiginiz baska monitor varmi butce max 1500

Not:lutfen asusvp249qgr modelini yazmayin ayni tavsiyeyi aldim monitor cok iyi fakat gariptir turkiyede sadece betapplus adli magaza satiyor ve yorumlarini okudum cokta iui degil gibi duruuor ordan alisveris yapan varsa lutfen yardim edebilirmi?

Fiyat olarak cok uygun tam butceme gore nasil monitor alibirmi deger mi parasina ? Olu piksel garantiside var yada bu fiyat araliginda tavsiye ettiginiz baska monitor varmi butce max 1500

Not:lutfen asusvp249qgr modelini yazmayin ayni tavsiyeyi aldim monitor cok iyi fakat gariptir turkiyede sadece betapplus adli magaza satiyor ve yorumlarini okudum cokta iui degil gibi duruuor ordan alisveris yapan varsa lutfen yardim edebilirmi?
@keremcnsz24 oradan aldı sana yardımcı olur asus hakkında JD’nin monitörüne gelirsek güzel monitör lakin güç tüketimi fazla elektrik faturası bi tık fazla gelebilir onun dışında mis gibi.

JD nin monitörü fiyatına göre iyidir. Alınabilir

Birde sey sorucam amazon tr de hp24x gaming monitor 1240tl sence bu James Donkey mi hp24x mi?
kardeşim bende aynısınıı kullanıyorum şuan alabilirsin gayet iyi hiö bir sorun yok 2 aydır kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,423
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri