sitedekii oem paketlerin fiyatından belli itopyanın yan çarı olduğuİtopya'nın yan çarı, ihtiyacı olan kaçırmasın çok iyi fiyat.
![]()
GIGABYTE MO27Q2A 27" 280Hz 0.03ms HDMI DP Free Sync Premium Pro G-Sync Pivot HDR400 QHD QD-OLED Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE MO27Q2A 27" 280Hz 0.03ms HDMI DP Free Sync Premium Pro G-Sync Pivot HDR400 QHD QD-OLED Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MO27Q2A ITOPYA'dawww.gamer.gen.tr
Elimiz titreye titreye hesap açtık yaBu arada bunu yakalamak cidden ayrı bir başarı itopya hadi neyse bu sitenin varlığını bilen çok az kişi var helal olsun![]()
instada kaydırırken bu sitenin reklamı geldi bugün ama girip bakmadım çakma gaming.gen.tr diye sanada öyle mi denk geldi site ?Alabildiyseniz ne mutlu bana hocam![]()
Önceki konudaki arkadaş yazdı da 20dk önce, Bende konu açsın diye bekledim. Açmayınca ben açayım insanlar yararlansın dedim hocam.instada kaydırırken bu sitenin reklamı geldi bugün ama girip bakmadım çakma gaming.gen.tr diye sanada öyle mi denk geldi site ?
Botçular vs ordinary people farkı bu videoda çok netElimiz titreye titreye hesap açtık ya
unlostBotçular vs ordinary people farkı bu videoda çok net
@tekno_dahisi hocama yazar burası ya diğer konuya attığı için baya bi süre stokta kaldı o sayede alabildimÖnceki konudaki arkadaş yazdı da 20dk önce, Bende konu açsın diye bekledim. Açmayınca ben açayım insanlar yararlansın dedim hocam.
Evet 3. Nesilmiş. Şuan keyfim daha yerine geldi teşekkür ederim.Diğer konuda bu konudan 10 15 dk önce atıldı hocam ondan dolayı böyle oldu maalesef