🔥İndirim Apple Ürünlerinde Mükemmel Fiyatlar - Outlet Gürgençler Apple

Ben daha önce 2 tane ipad aldım birisi sıfır geldi diğeri teşhir. Ayrıca 1 hafta önce macbook aldım m2 sıfır geldi

Outlet e 2. el dahil değil değil mi?
Ben macbook pro olanından aldım outlet yazıyordu ama ekran her yeri lekeler vardı pil döngüsü 7/8 di onu iade ettim. MacBook air aldım sıfır geldi. Daha önce ipad aldım birisi teşirdi diğeri outlet outlet olan yine sıfırdı karışık durumları biraz şans

Herkese selamlar az önce m4 macbook air çektim bir tane outlet yazıyordu. Acaba ne tür bir problemle karşılaşabilirim müşteri hizmetlerini aradığımda bilgi veremediklerini ürün gelirse beğenmezseniz 7 iş günü içerisinde iade edebileceğimi söylediler. Sizce ne yapmalı ?

Iphone alacak arkadaslar icin konusuyorum outlet hakkinda bilgim yok fakat teshir diyorsa uzak durun telefonlarin 12 saat ekrani acik herkes tarafindan kurcalanan ve 24 saat boyunca sarja takili oldugunu dusunurseniz ne kadar saglikli olur hesabini yaparsiniz. 15 Pro max kullaniyorum. Zamaninda sirf renk icin 5000tl fark odemistim boyle urunler minimum 3-4 yil kullaniliyor alirken ona gore alin.

Ben macbook pro olanından aldım outlet yazıyordu ama ekran her yeri lekeler vardı pil döngüsü 7/8 di onu iade ettim. MacBook air aldım sıfır geldi. Daha önce ipad aldım birisi teşirdi diğeri outlet outlet olan yine sıfırdı karışık durumları biraz şans
iadede sorun çıkardılar mı
Post automatically merged:

Herkese selamlar az önce m4 macbook air çektim bir tane outlet yazıyordu. Acaba ne tür bir problemle karşılaşabilirim müşteri hizmetlerini aradığımda bilgi veremediklerini ürün gelirse beğenmezseniz 7 iş günü içerisinde iade edebileceğimi söylediler. Sizce ne yapmalı ?
şans hocam dedikleri gibi iade varsa sıkıntı olmaz

macbook air m4 ziraat kartla alırsanız 1500 bankkart lira da geliyo 35.5 gibi bir fiyata gelmiş oluyo muazzam fiyat

Ayrı bir konudan bahsedeyim yarın xiaomi poco x 8 pro tanıtıcak acaba fiyatı ucuz olucak mı ? Yada hangi apple ürününe denk olucak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,273
Üyeler
190,887
Son üye
OmurKral
Geri