stok yok ondaValla ben almicam ama bence ihtiyaci olan kesin ilgilensin, ipad air 11 inc olan model piyasaya gore cok cok dipte, hani ekranda cizik olmadigi surece, kasada cizik dolu olsa da alinir
stok yok ondaValla ben almicam ama bence ihtiyaci olan kesin ilgilensin, ipad air 11 inc olan model piyasaya gore cok cok dipte, hani ekranda cizik olmadigi surece, kasada cizik dolu olsa da alinir
Sanki magaza stogu yok gibi okumustum ama olabilir, alacaklar yine kontrol edebilirstok yok onda
Teşhir olduğunu bilerek almıştım sorunsuz kullanıyorumiade edebildin mi
Ben macbook pro olanından aldım outlet yazıyordu ama ekran her yeri lekeler vardı pil döngüsü 7/8 di onu iade ettim. MacBook air aldım sıfır geldi. Daha önce ipad aldım birisi teşirdi diğeri outlet outlet olan yine sıfırdı karışık durumları biraz şansOutlet e 2. el dahil değil değil mi?
iadede sorun çıkardılar mıBen macbook pro olanından aldım outlet yazıyordu ama ekran her yeri lekeler vardı pil döngüsü 7/8 di onu iade ettim. MacBook air aldım sıfır geldi. Daha önce ipad aldım birisi teşirdi diğeri outlet outlet olan yine sıfırdı karışık durumları biraz şans
şans hocam dedikleri gibi iade varsa sıkıntı olmazHerkese selamlar az önce m4 macbook air çektim bir tane outlet yazıyordu. Acaba ne tür bir problemle karşılaşabilirim müşteri hizmetlerini aradığımda bilgi veremediklerini ürün gelirse beğenmezseniz 7 iş günü içerisinde iade edebileceğimi söylediler. Sizce ne yapmalı ?