Max 40K ya kadar robot süpürge önerebilir misiniz ?

Muhammed0147

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
508
Bütçe
40000
Ailem için robot süpürge almak istiyorum. Onlarda sxiaomi nin x20 plus modeli var fakat 1,5 sene olmadan 2 defa arızalanınca yenisini alacağız. Ev 230 m2 ve günde en az 2 defa çalışacak dolayısıyla sağlam olmalı. Çekişi güçlü ve en azından x20 plustaki gibi mop otomatik olmalı. Evin tamamı halı ile dolu olduğu içinde çekişi gerçekten kuvvetli, yazında halılar kaldırılacağı için süpürme özelliği de güzel olmalı.Ben roborock'un qrevo L ürününü düşünüyorum hatta dün hepsiburada üzerinden peşin fiyatına 9 taksitle sipariş edecektim fakat lidar arızası alan bir sürü kişi görünce buraya da yazıp sormak istedim. Yardımcı olabilir mnisiniz ?

Ailem için robot süpürge almak istiyorum. Onlarda sxiaomi nin x20 plus modeli var fakat 1,5 sene olmadan 2 defa arızalanınca yenisini alacağız. Ev 230 m2 ve günde en az 2 defa çalışacak dolayısıyla sağlam olmalı. Çekişi güçlü ve en azından x20 plustaki gibi mop otomatik olmalı. Evin tamamı halı ile dolu olduğu içinde çekişi gerçekten kuvvetli, yazında halılar kaldırılacağı için süpürme özelliği de güzel olmalı.Ben roborock'un qrevo L ürününü düşünüyorum hatta dün hepsiburada üzerinden peşin fiyatına 9 taksitle sipariş edecektim fakat lidar arızası alan bir sürü kişi görünce buraya da yazıp sormak istedim. Yardımcı olabilir mnisiniz ?
/Xiaomu Robot Vacuum X20 Pro/ En İyi (FP) Bu Vardı

Dreame X40 Ultra

Dreame X40 Ultra
Dream ürününü araştırdım. Bir arıza çıktığında servis ürüne aynı kasap muamelesi uyguluyormuş bu yüzden dream ürünlerini mecburen pas geçeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

/Xiaomu Robot Vacuum X20 Pro/ En İyi (FP) Bu Vardı
Halihazırda x20plus ürününü kullanıyorduk. Ürün çok iyi fakat daha ilk aldığımdan itibaren asla toz hazenin içindeki pisliği torbasına çekmiyordu.6.ayından itibarende cihazın tüm parçaları temizlik yaparken yuvalarından çıkıp dökülmeye başladı. Fırçası bile yuvasından çıkıyordu(ürünün temizliğini yaptıktan sonra parçalarını tam olarak oturttuğumdan en az 3 dewfa emin olmadan robotu tekrar tremizlemeye göndermememe rağmen). 1.senesi dolduğundan itibaren kemal sunalın kabadayı duruşunu yapıyordu. vs vs kıssadan hisse ürün çok güzeldi temizliği vs 2 defa geçince gayet güzel yapıyordu fakat sürekli sorun çıkartıyordu bu yüzden ne kadar bahsettiğiniz ürünü almak istesemde maalesef sıcak bakamıyorum

Son düzenleme:
Dream ürününü araştırdım. Bir arıza çıktığında servis ürüne aynı kasap muamelesi uyguluyormuş bu yüzden dream ürünlerini mecburen pas geçeceğim
Ben 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum, servisle hiç uğraşmadığım için yorum yapamam fakat bende uzun araştırmalar sonucunda almıştım Roborock ile arasında çok kalmıştım. Uygulaması ile alakalı çok kötü yorumlar vardı fakat ben Ui kalitesi manasında herhangi bir sorun görmedim hocam.

Servis önemli dediğiniz gibi fakat teknolojisi konusunda değerlendirilebileceğini düşünüyorum.

bi süpürge 40k mı olmuş vay be

ecovacs t90 omni öneririim hepsiburadada 38bin şuan gayet f/p 9 taksit olması lazım. kendim t80s kullanıyorum

bi süpürge 40k mı olmuş vay be
2024 eylül ayında 18,5k ya aldığım ürün şu an 30k olmuş :/

ecovacs t90 omni öneririim hepsiburadada 38bin şuan gayet f/p 9 taksit olması lazım. kendim t80s kullanıyorum
Ne zamandan belli kullanıyorsunuz peki ? genel olarak performansı nasıldır arıza vs çıkardı mı hiç ? ayrıca evinizin m2 sini tahminende olsa yazmanız mümkün mü ? Şimdiye kadar 3 defa robot aldık hiçbiri 1 senenin üzerinde sağlam kalamıyor. O yüzden daha pahalı bir modele geçip fazlasıyla sorguluyorum

Son düzenleme:
2024 eylül ayında 18,5k ya aldığım ürün şu an 30k olmuş :/

Ne zamandan belli kullanıyorsunuz peki ? genel olarak performansı nasıldır arıza vs çıkardı mı hiç ? ayrıca evinizin m2 sini tahminende olsa yazmanız mümkün mü ? Şimdiye kadar 3 defa robot aldık hiçbiri 1 senenin üzerinde sağlam kalamıyor. O yüzden daha pahalı bir modele geçip fazlasıyla sorguluyorum
80 M2 falan ama komple temizlikte şarjı %50nin üzerinde kalıyor 4litre temiz su tankı var 2 temizlikte bitiriyor aşağı yukarı. onun haricinde ayarları default kullanıyorum temizliği yeterli oluyor yetmez diyen çekim gücünü ya da su seviyesini arttırabilir. 2günde 1 yaptırdığım zaman çok temizleyecek bir şey olmuyor zaten. ama bu modelde yeni geldi türkiyeye ben 40 önce almışım. uzun kullanma şansı yok kimsenin. belki t80 yorumlarına bakılabilir ama arada teknoloji farkı var o da çok şey göstermeyebilir

ecovacs almasam da qrevo c pro alırdım o da güzel model ona da bakabilirsin. ya da biraz daha çıkarsan curv2 pro bakabilirsin ben çok araştırdım tr piyasasının en f/p 3 modeli bunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,951
Üyeler
191,186
Son üye
GİRİŞ
Geri