🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hocam 2300e stinger 2 wireless aldim da iade etmeli miyim yoksa onerir misiniz kulaklik olarak

arkadaş
ben elektronikle ilgilenmişyoırum

2 atlet 1 depo ayakkabısı sipariş verdim

1600 küsür bir şey çekti

sonra aynı sipariş içindeki depo ayakkabısı şüpheli işlem denilerek iptal olmuş:)

mh ye yazdım
o da anlamadı yeniden sipariş ver dedi . kart bilgilerin mi değişti falan dedi.

nasıl vereyim yamyamlar havada kapmış benim ayakkabıyı iptal olunca
içerde ajan var biri var
hüpletiyor:) benim moda ürünlerini

arkadaş
ben elektronikle ilgilenmişyoırum

2 atlet 1 depo ayakkabısı sipariş verdim

1600 küsür bir şey çekti

sonra aynı sipariş içindeki depo ayakkabısı şüpheli işlem denilerek iptal olmuş:)

mh ye yazdım
o da anlamadı yeniden sipariş ver dedi . kart bilgilerin mi değişti falan dedi.

nasıl vereyim yamyamlar havada kapmış benim ayakkabıyı iptal olunca
içerde ajan var biri var
hüpletiyor:) benim moda ürünlerini
Aynı muhabbet bana da oldu bir gariplik dönüyor son 3-4 gündür. Çoğu kişide de duydum aynı şeyi.

Ödeme aşamasında 720TL civarına düşüyor, ihtiyacı olan değerlendirebilir güzel fiyat.

Arkadaşlar denemek için aldığım msi marka oled monitörü yakında iade edeceğim, ürünü zaten depodan almıştım bu oled ekranın olayı neymiş merak etmiştim. Merakımı giderdim gayet güzel ekranlar :D
Üründe sorun problem yok.

merak gidermek için ürün alıp kullanıp iade mi ediyorsunuz ? bu nasıl bir mantık bir de marifet gibi anlatıyor insan yazmaya utanır

Son düzenleme:
merak gidermek için ürün alıp kullanıp iade mi ediyorsunuz ? bu nasıl bir mantık bir de marifet biri anlatıyor insan yazmaya utanır
Benim de 1 kere böyle bir şey yaptığım oldu ama Amazon depo ile alakasız, 2-3 yıl oluyordur farklı firmadan alıp merakımı giderip sonra beni tatmin etmeyince iade vermiştim. Bence 1 defaya mahsus yapılmışsa yanlış olup olmadığı tartışılır ama sistematik olarak kullanıp kullanıp iade verme işi yanlış tabii ki.

Geri