eski bir 7500f kullanıcısı olarak aldığın fpsler çok yanlış bir yerlerde dikey eşitleme falan açık olması gerekiyor. Yada herhangi bir parçada arıza var.vsync ve freesyn kaplı kullanıyom gsync yok sanırım monitorde bilmiyom
eski bir 7500f kullanıcısı olarak aldığın fpsler çok yanlış bir yerlerde dikey eşitleme falan açık olması gerekiyor. Yada herhangi bir parçada arıza var.vsync ve freesyn kaplı kullanıyom gsync yok sanırım monitorde bilmiyom
Normal kullandıgım seyler acıkken 500-700 arası bir fps alıyordum poligonda.İslemci kullanimini kisatlayacak herseyi kapatip bakarmisin fpslerine
5700x ile de bu sorunu yaşıyordum ben yaklaşık 3-4 aydır yaşıyorum bu sorunuHocam bende uzun bir süre sonra valorant gireyim dedim bende de fps 250 270civarında hatta fightlarda 180'e kadar düşüyor belki son güncellemelerden sonra optimizasyon ile ilgili bri sıkıntı olmuştur
after burner acıp ranked gırmeye cok eriniyorum rankedda oluyo bu sorun sırf bunun ıcın 5700x kullanırken satıp am5 gectım ama yine devam ettı bence ıslemcı ile alakalı degıl@lux739, hocam bu FPS testini valoranttan değil afterburner ile yaparsanız çok daha iyi olur. Orada her şey gözükecektir. Ben 5600+9060xt ile 400 fps alıyorum ve görünür bir darboğaz var ama bu ikilide valorant böyle.
Ek olarak valorant optimizasyon olarak çöp bir oyun geçen hafta cayır cayır kasıyordu bu hafta toparladı anlamsız.
Yapmanız gereken afterburner ile bütün verileri izlemeniz bence muhtemelen darboğaz yapan bir şey var sorun işlemcide gibi çünkü valorant işlemci oyunu
Format atmayı ve biosu sıfırlamayı denediniz miafter burner acıp ranked gırmeye cok eriniyorum rankedda oluyo bu sorun sırf bunun ıcın 5700x kullanırken satıp am5 gectım ama yine devam ettı bence ıslemcı ile alakalı degıl
Eski parçalarlada bu sorunu yaşarken afterburner ile kontrol etmiş miydiniz? Eğer etmeden sattıysanız büyük hata etmişsiniz bence.evet defalarca format attım, anakart zaten yeni
Eski parçalarlada bu sorunu yaşarken afterburner ile kontrol etmiş miydiniz? Eğer etmeden sattıysanız büyük hata etmişsiniz bence.
Herhangi bir darboğaz, ısınma veya başka bir şey yüzünden bir sorun varsa afterburnerda gözükecektir en kısa zamanda yapın.
Anakart’ın üstündeki pili söküp 1 dakika sonra takın bios sıfırlanmış olacaktır bios ayarlarını baştan yapın bence belki oradada yanlış ayarlar vardır. İnternette AM5 için özel BİOS ayar rehberleri var