🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

9100 Pro 2TB geldi 10kya
990 Pro 1Tb geldi 4.5k küsür fiyata
5060 Ti Prime 8GB geldi 18.5k küsür fiyata

Hepsi anında uçtu
Düzgün indirim dediğimiz albenisi olan bir bunlar geldi demek istedin. Arkadaş stokların ne kadar çabuk etidiğinden habersiz veya konuyla ilgisiz birisi olsa gerek ki
Uçanları buraya neden yazıyorsun alan almış bitmiş gitmiş sadece stok olanların linkini paylaşsan daha yararlı değil mi?
Demiş.
Mevzu zaten bu ya birader bu konudaki indirim odağı ürünler %90 bu 3 ürün ve benzeri 😂

1 haftadır falan ekran kartı arıyorum ama her seferinde ben sepete eklemeden gidiyor pes ediyorum artık sıfır alıcam

Nitroyu alan ödemeyi unuttu herhalde tekrar düşünce ben şeettim:)

Düzgün indirim dediğimiz albenisi olan bir bunlar geldi demek istedin. Arkadaş stokların ne kadar çabuk etidiğinden habersiz veya konuyla ilgisiz birisi olsa gerek ki

Demiş.
Mevzu zaten bu ya birader bu konudaki indirim odağı ürünler %90 bu 3 ürün ve benzeri 😂
Hayır haberi olmayabilir tabii ki bunda sorun yok ama paylaştığım linkler sayesinde çoğu kişi sağlam ürünler aldı ki daha dün örneği var bunun. Ben sanki hiç link atmıyormuşum da sadece gelen ürünleri söylüyormuşum gibi muamele görünce ona çok şaşırdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nitro yine geldi düştüğü gibi gitti
İptal etmiştir dün alan kişi de büyük hata etmiş.

Hayır haberi olmayabilir tabii ki bunda sorun yok ama paylaştığım linkler sayesinde çoğu kişi sağlam ürünler aldı ki daha dün örneği var bunun. Ben sanki hiç link atmıyormuşum da sadece gelen ürünleri söylüyormuşum gibi muamele görünce ona çok şaşırdım.

zaten o tarz ürünler foruma yazılacak kadar kalmıyor ya kendin alacaksın ya başkası alacak düşünme süresi yok

Biz senden razıyız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,933
Üyeler
191,184
Son üye
Sskaid
Geri