Derslerde nasıl başarılı olabilirim?

FBCNOF

80+
Reaksiyon skoru
2
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Arkadaşlar ben 10. Sınıf öprencisiyim okulda denemeler filan okuyo ders calısmadığım icin kötü yapıyom 50 net filan ***** bi öğrenci değilim ama ders calısmayı bilmiyorum mesela okulda dinleyip eve gelip o konudan soru çözsem sınavda yapabilcekmiyimki ** gibi bi düşüncem var ortalamam 96

Kral ders çalışmak mecburiyeti var bunu düşünerek zorlamaya çalış. Amacin elinden gelenin en iyisi olsun onun dışında dua et.

Arkadaşlar ben 10. Sınıf öprencisiyim okulda denemeler filan okuyo ders calısmadığım icin kötü yapıyom 50 net filan ***** bi öğrenci değilim ama ders calısmayı bilmiyorum mesela okulda dinleyip eve gelip o konudan soru çözsem sınavda yapabilcekmiyimki ** gibi bi düşüncem var ortalamam 96
Dediğiniz gibi size uyarsa neden olmasın. Aslında önemli olan yarım saate olsa, Ne kadar erken olursa (Olabilirse Gününe ama bazen çok yorgun oluyoruz) olamarsa 1-2 gün içinde, yavaş yavaş, Birsonraki derse kadar konuları pratik yapmak. Ben Üniversite öğrencisiyim, Mesala bizde Arapça var. Not alıyorum, kelimeleri tekrar ediyorum, metni okuyup tekrar ediyorum, alıştırmaları tekrar ediyorum. Eksik gediği varsa tamamlıyorum.

Ortalamam 96 diyip nasıl ders çalışmayı bilmiyorum diyebiliyorsun anlamadım çünkü ikisi arasında bir tezatlık var. Derste başarılı olmanın yolları kişiden kişiye göre değişir. Herkes aynı şekilde verim almaz. Yöntemleri deneyip kendine uygun bir yol bulman lazım. Dersi derste dinleyip sık konu tekrarı ve sorularla pekiştirmek gibi.

Ortalamam 96 diyip nasıl ders çalışmayı bilmiyorum diyebiliyorsun anlamadım çünkü ikisi arasında bir tezatlık var. Derste başarılı olmanın yolları kişiden kişiye göre değişir. Herkes aynı şekilde verim almaz. Yöntemleri deneyip kendine uygun bir yol bulman lazım. Dersi derste dinleyip sık konu tekrarı ve sorularla pekiştirmek gibi.
Knk yazılıdan bir gün önce konulara bakmam yetiyo taktik icin sağolasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,090
Üyeler
191,032
Son üye
yumukyunus
Geri