Kablosus mouse oneri

MuratB.

80+
Reaksiyon skoru
6
Öncelikle simdiden tesekkurler
Arkadaslar bu mauslari kullaniyordum elim bu 2 mausa alisik bunlara benzer maus oneriniz varmi cok pahali birsey alamam butcem yok mlsf bide kablosuz istiyorum kablosuz pahali olur derseniz lg g 102 alacagim

Lg g102

GM31 kullanıyorum memnunum tek dezavantajı yan tarafından zamanla deforme olabiliyor, iyice araştırıp seçenekler arasına ekleyebilirsin istersen.

bir bütçe versen iyi olurdu

Bütçeyi attığınız mousetan baz alarak öneriyorum
Mitra10 koduyla indirim yapıyo bide başka sponsor kodu da bulabilirsiniz alın geçin direkt.

bir bütçe versen iyi olurdu
Butce 2 ila 2.5 k max
Post automatically merged:

Bütçeyi attığınız mousetan baz alarak öneriyorum
Mitra10 koduyla indirim yapıyo bide başka sponsor kodu da bulabilirsiniz alın geçin direkt.
Dediginize baktim indirim kodu gecersiz diyor kod nereden bulabilirim bide swic sectiriyor beyaz ve siyahta fark ediyormu ?

Öncelikle simdiden tesekkurler
Arkadaslar bu mauslari kullaniyordum elim bu 2 mausa alisik bunlara benzer maus oneriniz varmi cok pahali birsey alamam butcem yok mlsf bide kablosuz istiyorum kablosuz pahali olur derseniz lg g 102 alacagim

Lg g102
atk a9 pro veya pro max

VXE R1 kullanıyorum yaklaşık 1.5 yıldır. Şahsen hiçbir sıkıntısını görmedim. Yere de düştü 5 yaşında yeğenim de kullandı hiçbir şeyi yok. Şarjı da 1 hafta gidiyor. Tabii bütçene göre PRO olanını tercih edebilirsin. PRO modelinin fiyatı 2.4k bence iyi fiyat hak ediyor. Ama ben düz R1 modelini kullanıyorum tabii PRO daha iyidir.

Idefix veya Pazarama yeni üyelere kupon verebiliyor. İlk olarak onlara göz atın.

Eğer ₺2559 altına düşmüyorsa Gaminggen'den alın. Bu arada Betaplus, Gaminggen harici sitelerdeki kullandığı adı.

RTINGS'te en iyi mouselardan biri olarak geçiyor. Rakipleri G Pro X veya Viper V4 Pro gibi pahalı ve iddialı mouselar. Ben de alacağım elimdeki mouse bozulursa

Edit : Bütçe 2-2.5k demişsin. Ben olsam o bütçeye almam beklerim elimdekiyle idare ederim bu mouse için

Butce 2 ila 2.5 k max
Post automatically merged:

Dediginize baktim indirim kodu gecersiz diyor kod nereden bulabilirim bide swic sectiriyor beyaz ve siyahta fark ediyormu ?
Switch değil renk seçtiriyor switchleri ve sensörü kaliteli scyrox un ve hz değerleri de güzel 7k-8k arası gidip geliyor kod için ben şuan bulamadım ama instagramsa setıp sayfaları wraithle anlaşmalı birsürü kod var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,799
Üyeler
190,978
Son üye
Saksı .Alkan
Geri